SLAVLJE U DOMU VUKA MOBA, REPER SAOPŠTIO LEPE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob ne krije sreću pored nove izabranice.

SLAVLJE U DOMU VUKA MOBA, REPER SAOPŠTIO LEPE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Popularni reper Vuk Mob iznenadio je svoje fanove objavom zajedničke fotografije sa devojkom iz njihovog kreveta, uz emotivnu poruku u kojoj je istakao da je prošlo sedam "ludih" meseci od kako su zajedno.

Vuk Mob je svoje pratioce na društvenim mrežama obradovao fotografijom na kojoj pozira sa svojom devojkom u krevetu, a ispod koje je napisao:

 

- Sedam ludih meseci sa tobom - glasio je opis fotografije. 

Ova emotivna objava izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala lavinu komentara i čestitki.Fanovi repera Vuka Moba nisu krili oduševljenje ovom objavom, te su mu uputili brojne čestitke i pozitivne komentare. Mnogi su istakli kako izgledaju kao predivan par, te da im žele još mnogo srećnih trenutaka zajedno.

Ovaj potez repera Vuka Moba još jednom je pokazao da i javne ličnosti imaju svoje privatne trenutke i da ne libe da ih podele sa svojim fanovima. Fotografija iz kreveta deluje opušteno i prirodno, što je dodatno oduševilo pratioce na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je reper Vuk Mob poznat po svojim emotivnim pesmama, nije iznenađenje to što je odlučio da podeli ovaj intimni trenutak sa svojom devojkom. Njihova ljubavna priča izaziva pažnju javnosti, a sedam meseci veze predstavlja važan korak u njihovom odnosu. Mnogi su se pitali da reper planira uskoro da stane na ludi kamen, s obzirom da nikada nije bio ovako srećan kraj devojke, što su primetili i njegovi najbliži, koji mu pružaju podršku putem društvene mreže Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading