ŠOK-BOMBA MILICE TODOROVIĆ O RASKIDU SA BIVŠIM: Petar Strugar ovo nikako nije mogao da prihvati, usledio BURAN raskid! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. I.

Zabava

15.10.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović nikad iskrenije o vezi sa popularnim glumcem.

Danas je pevačica Milica Todorović organizovala druženje sa novinarima povodom promocije svoje nove pesme "33". Kako se potpuno pronašla u ovoj pesmi, Milica je otkrila da je zaista sita lažnih ljubavi, pa se osvrnula na bivše ljubavi i progovorila o vezi, ali i raskidu sa popularnim glumcem. Naime, ona i Petar Strugar bili su dugo u vezi, a kako je bila nikad iskrenija, ovom prilikom je priznala da se njemu nikada nije dopadalo što se toliko piše o njihovoj vezi.

- Stvarno mi je pun kofer lažnih ljubavi. Kad protraćiš neko vreme, shvatiš da ipak ne ide, a sve sam bila u nekim vezama dugim... I shvatiš da odoše godine. Ja se bavim javnim poslom i ne planiram da krijem ljubav, želim sa svojim izabranikom da se svuda pojavljujem. Nikome to nije prijalo, veruj mi, Petar se najbolje snašao, jer i on je javna ličnost, ali ni on nije želeo toliko o ljubavi da se piše.

 

- Ja nikada neću da zaboravim... Slavica Ćukteraš mi je na dan finala dala majicu i farmerice, cipele koje su mi bile male, ali ja to nikada neću zaboraviti, ni te ljude neću zaboraviti - priznala je Milica Todorović za Republiku.

Milica je priznala da je iza nje težak životni period, sa mnogo padova i izazova. Otkrila je da je bila u medijskoj ilegali, te da je najteže bilo odgovarati na pitanja o neaktivnosti i nedostatku novih pesama. Međutim, sada se oseća mnogo bolje i puna je nove energije.

 - Bilo je svega i svačega. Bilo je dosta padova. Najteže mi je bilo kada me kolege i prijatelji pitaju, što nisam više aktivna i što ne snimam, a moja duša ne može. Želela sam da se povučem, nije mi bilo ni do čega, ali onda se desila ova pesma i eto. Puna sam nove energije i kosu sam skratila kao što možete da vidite, a kad žena uradi takvu promenu znači da je bolje – ispričala je Milica za Grand i rasplakala se. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading