KEBA PRIZNAO DA JE PROMAŠIO PROFESIJU: Hoće sve da BATALI i upiše fakultet kako bi ostvario ŽIVOTNI SAN!

Autor:

Zabava

14.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker misli da je rođen za ovo!

KEBA PRIZNAO DA JE PROMAŠIO PROFESIJU: Hoće sve da BATALI i upiše fakultet kako bi ostvario ŽIVOTNI SAN!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati pevač Dragan Kojić Keba priznao je da je promašio profesiju i da ceo život zapravo, kako sam kaže, samo "dobro glumi" jer je rođen da bude glumac.

Naime, on čak i sad, posle decenija provedenih na estradi, razmišlja da upiše FDU.

On je danas na snimanju emisije "Zvezde Granda" zauzeo mesto Snežane Đurišić i uneo neku novu energiju, pa je otkrio da je ključ njegovog uvek dobrog raspoloženja u tome da život doživljava kao jednu veliku anegdotu. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Kojić Keba bi da se oproba kao glumac

Međutim, ono što je možda najviše iznenadilo javnost jeste Kebin iznenadni interes za glumu. Pevač je priznao da je oduvek gajio želju da se oproba u glumačkim vodama, doduše, poželeo je da mu to bude glavna uloga.

- To mi je neostvarena želja, hoću da se oprobam, ali da bude glavna uloga. Može i neka mala ili sporedna uloga, nije bitno kakva je uloga, već kako je odigrate - rekao je Keba za Grand, pa dodao:

- Voleo bih da jedan deo uloge bude pevački, da otpevam nešto, a ovo drugo moglo bi da bude bilo šta. Kada mi neko kaže da nešto ne mogu, ja odmah podignem lestvicu i dokažem da mogu. Život jeste jedna anegdota, uvek, svakog dana, ako ga tako doživljavaš. Kao što je danas lepo sunce i da je kiša, moje raspoloženje ne bi bilo drugačije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Kojić Keba mašta o glavnoj ulozi

On se na kraju dotakao i kolega koje nisu uvek raspoložene u javnosti.

- O drugima nikada ne pričam, da li bile kolege ili ne. Sve je individualna stvar, možda sam trebao da upišem glumu. Možda sve ovo samo dobro glumim - zaključio je Keba.

Sve u svemu, Dragan Kojić Keba je još jednom pokazao da je spreman da se oproba u novim izazovima i da život doživljava sa osmehom na licu.

Ostaje nam da vidimo kako će se ostvariti njegova želja za glumom i da li će nas iznenaditi svojim glumačkim umećem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading