ESTRADNA BOMBA! Darko Lazić BESAN na Đanija - otkriveni svi detalji SVAĐE!

Autor:

Zabava

14.10.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno zašto su Đani i Darko Lazić ušli u raspravu.

ESTRADNA BOMBA! Darko Lazić BESAN na Đanija - otkriveni svi detalji SVAĐE!

Foto: ATA Images

Kako mediji prenose, pevač Darko lazić je izjavio svojim prijateljima da više ne želi da čuej za folekra Radišu Trajkovića Đanija. Naime, kada se budu sreli u emsiiji ili bilo gde, ni zdravo mu neće reći. 

Iako su bar do sada na gostovanjima delovali kao da je među njima sve okej, sada više ništa neće biti isto. Iako je Đani došao na Darkovu poslednju svadbu bez supruge Slađe, sada je sve potonulo:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Darko Lazić izveo Kaću Lazić i bebu iz porodilišta

 

- Lazić je od mnogih kolega dobio čestitku za rođenje ćerke, ali ne i od Đanija. Kada ga je neko od nas pitao da li mu je Đani čestitao, Lazić mu je odgovorio: ,,Ne želim više da čujem za tog čoveka, nikada mu se u životu neću javiti, niti u emisiji, niti ćemo da glumimo da smo ok". Svi smo bili šokirani tom izjavom, s obzirom da je Đani ne tako davno ipak ispoštovao Darka i došao mu na svadbu - priča izvor za Skandal. 

Tada se Đani na Darkovom venčanju pojavio bez Slađe, što je bio jasan signal da među njima nije sve kako treba. Naime, Đani i Lazić su se posvađali kada je Đani ženio mlađeg sina. Tada je zamolio Lazića i pozvao ga na svadbu. Darko je odmah rekaod a ne može, jer ima zakazanu tezgu. Međutim, kako se kasnije ispostavilo, Lazić je slagao. Nije imao tezgu, već ga je mrzelo da ide na svadbu kod Đanijevog sina, navodi pomenuti mediji. Đani mu to nikada nije zaboravio.

Foto: Republika

Radiša Trajković Đani na veselju

 

Ni Đani nije pozvao Lazića na slavlje koje je pravio protekle nedelje, a to je krštenje svoje unuke. Da li će se njih dvojica sresti, da li će Đani proći kao i sa Acom Lukasom, ostaje da vidimo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading