LAZIĆ NAPRAVIO HAOS U RUMI! Organizovao PROSLAVU rođenja ćerke Srne, a kad se ONA pojavila svima popadale vilice!

Autor:

Zabava

08.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je ponosni tata!

LAZIĆ NAPRAVIO HAOS U RUMI! Organizovao PROSLAVU rođenja ćerke Srne, a kad se ONA pojavila svima popadale vilice!

Foto: Ata images

Poznati pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina nedavno su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Katarina se porodila pre dva dana, a tim povodom, pevač je organizovao slavlje za porodicu i prijatelje u jednom restoranu u Rumi.

Među prvima koji su stigli na slavlje bili su Darkova majka, Branka, i očuh, Dragan Paunović. Iako nisu bili raspoloženi za davanje izjava, njihovo prisustvo je bilo primetno. Takođe, Katarinina sestra takođe se pojavila na slavlju, dok je svastika Kristina pozirala za medije.

 

Interesantno je da je Kristina, sestra Darka Lazića, izgledala skoro identično kao njena sestra Katarina. Njihova sličnost je bila primetna, a Kristina je svakako privukla pažnju svojim prisustvom na slavlju.


Pored zanimljivosti koje su se ticale prisustva gostiju, posebno se isticala dekoracija u restoranu. Detalji o tome kako je restoran bio uređen za ovu priliku nisu navedeni, ali je evidentno da su organizatori uložili trud u stvaranje posebne atmosfere.

Pevač Darko Lazić nije dao nikakvu izjavu u vezi sa ovim slavljem, ali je očigledno da je ovaj događaj bio važan za njega i njegovu porodicu.

Ovo slavlje je svakako bilo posebno za Darka i Katarinu, te se može pretpostaviti da su uživali u ovom važnom trenutku sa svojim najbližima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading