ŠOK-POTEZ NAŠE PEVAČICE! Zera posvetila TETOVAŽU Nućijevom bratu, otkriveno sve o njihovoj vezi!

Autor:

Zabava

14.10.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zera otkrila sve o tetovaži koju je posvetila Nućijevom bratom.

ŠOK-POTEZ NAŠE PEVAČICE! Zera posvetila TETOVAŽU Nućijevom bratu, otkriveno sve o njihovoj vezi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Zera

Pevačica Marina Pezerović poznatija kao Zera, koja je već neko vreme u vezi s Markom Panićem, bratom repera Igora Panića Nućija, retko eksponira emotivni život u javnosti. Međutim, nedavno je prvi put otkrila kako je došlo do njihove romanse.

- Mi nismo bili zajedno kada sam se ja preselila. Javio mi se na Instagramu, mislim da će da se naljuti što ovo pričam... Onda smo se dopisivali, pa smo se i upoznali kada sam ja došla ovde i tako je to sve krenulo - otkrila je Marina.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Zera na nastupu

 


Pevačica je otkrila da je privukao njegov smotani karakter i energija koju poseduje. - Svašta volim kod njega, a ima tu neku smotanu energiju, što ja volim kod njega i mnogo mi se sviđa što je takav čovek kakav jeste. Baš smo se poklopili što se tiče energije - izjavila je Marina Pezerović.

Marina je istakla da je između njih dvoje prisutna velika razlika, ali u pozitivnom smislu.

- Objasnio mi je čime se bavi, kako on snima spotove. S Igorom se odlično slažem, on me mnogo zeza - dodala je ona, piše 24sedam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Panić (@marko.panic)

 


Pevačica je otkrila da je svom dečku posvetila tetovažu maline, zbog posebnog nadimka koji joj je dao.

Marina Pezerović poznatija kao Zera prvi put je javno otkrila detalje o ljubavnom životu, pružajući uvid u romansu s Markom Panićem. Iako retko govori o emotivnom statusu, njene reči otkrivaju da je njihova veza ispunjena različitostima, zajedničkim interesovanjima i posebnim nadimcima koji čine njihovu vezu posebnom.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading