DRAGANA MIRKOVIĆ GRCALA U SUZAMA PRED DECOM! Ovo je izjeda, sve se dogodilo u jeku RAZVODA od Bijelića!

Autor:

Zabava

09.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković nije želela ništa da krije od dece.

DRAGANA MIRKOVIĆ GRCALA U SUZAMA PRED DECOM! Ovo je izjeda, sve se dogodilo u jeku RAZVODA od Bijelića!

Foto: happytv/printscreen, ST/Dragan Kadić

Poznata pevačica Dragana Mirković nedavno je otkrila javnosti da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima sina Marka i ćerku Manuelu. Iako je ovaj period sigurno težak za celu porodicu, Dragana je istakla kako je ponosna na svoju decu, koja su izabrala da ostanu uz nju tokom ovog perioda.

Iako su deca poznatih ličnosti često predmet medijske pažnje, Dragana ističe da je ponosna na svoju decu što se ne eksponiraju u javnosti. Otkrila je da je njihova odluka da ostanu van medijskog sveta možda i njena krivica, ali da je presrećna što su se tako odlučili.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana Mirković i Marko Bijelić

 

- Njihova je odluka da se ne eksponiraju medijski. To je malo i začuđujuće jer obično klinci u tinejdžerskom dobu požele da budu viđeni, požele da budu bitni. To je, valjda, negde prirodno. Međutim, oni ne. E sad, da li je to negde moja krivica, uslovno rečeno... Ja sam presrećna što se ne eksponiraju, što su tako odlučili. Meni je uvek bilo dovoljno da je tu samo jedno poznato ime, moje. Još deca? Neka hvala! Moja je krivica jer su to odlučili, jer su me jedino videli uplakanu u životu kada sam plakala zbog laži neke koja je objavljena javno. Trebalo je to da sakrijem od njih, ali sam ja preiskrena! Nisam ništa želela da krijem od njih - kazala je Dragana jednom prilikom o deci.

- Marko je završio akademiju, sada studira ekonomsko pravo, a Manuela bira između dva fakulteta, bila joj je matura... Odlični su učenici, nikad nisam imala problem sa njima. Ja sam blagoslovena što se tiče njih. Mene su usrećili beskrajno - ispričala je Dragana bila u emisiji "Amidži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading