OVAKO SADA IZGLEDA KAĆA ŽIVKOVIĆ NAKON POROĐAJA: Uhvaćena sa BEBOM, svi su se okretali za njom! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković objavila fotke sa bebom u šetnji!

OVAKO SADA IZGLEDA KAĆA ŽIVKOVIĆ NAKON POROĐAJA: Uhvaćena sa BEBOM, svi su se okretali za njom! (FOTO)

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Kaža Živković Instagram

Poznata pevačica Katarina Živković nedavno je postala mama, a sada je oduševila javnost objavivši prve fotke sa svojom bebom dok su uživale u šetnji.

Katarina je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila delić svog novog životnog poglavlja, prikazujući nežne trenutke sa svojom bebom. U opisu fotografija, pevačica je istakla koliko je srećna što može da provede vreme sa svojom malenom mezimicom i kako je svaki trenutak proveden sa njom za nju posebno dragocen.

 

Fotografije prikazuju Katarinu kako šeta sa bebom u kolicima, dok se sunce smeška sa neba i obasjava njihovu šetnju. U komentarima ispod objave, fanovi su izrazili oduševljenje lepotom trenutka koji je Katarina podelila sa njima, a mnogi su uputili reči podrške i čestitke povodom rođenja njene ćerkice.


Katarina je u više navrata isticala koliko je majčinstvo za nju velika inspiracija i motivacija, te da joj je najvažnije da svojoj ćerkici pruži ljubav i pažnju, baš kao što je to činila i sa svojom majkom. Ova faza njenog života predstavlja posebnu emotivnu vezu koju pevačica neguje i koju rado deli sa svojom publikom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Katarina Živković

 


Nakon objave fotki, društvene mreže su preplavljene lepim komentarima ove pevačice, a mnogi su istakli kako im njen primer pokazuje lepotu majčinstva i raduju se što mogu da prate njen životni put i razvoj porodice. Katarina je dobila brojne čestitke i pozitivne želje za nju i njenu ćerkicu, dok su mnogi izrazili divljenje prema hrabrosti kojom otvoreno deli intimne trenutke sa javnošću.

Katarina Živković je svojom objavom još jednom pokazala da je majčinstvo za nju neprocenjivo blago i da uživa u svakom trenutku provedenom sa svojom bebom. Njeni fanovi sa nestrpljenjem i radošću očekuju nastavak njenih objava i uživaju u delićima njenog novog, porodičnog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading