"KRAJEM SEPTEMBRA JE POSTALA MAJKA...": Džejla Ramović podelila vesti o prinovi - iznenadila sve objavom (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica svoju privatnost veoma retko eksponora, ali sada nije mogla da odoli.

"KRAJEM SEPTEMBRA JE POSTALA MAJKA...": Džejla Ramović podelila vesti o prinovi - iznenadila sve objavom (FOTO)

Foto: TikTok printscreen

Pevačica Džejla Ramović, koja je poznata po tome da uspešno čuva svoju privatnost od očiju javnosti, nedavno je iznenadila mnoge svojom najnovijom objavom na Instagramu.

Naime, Džejla je podelila video na kojem se vide muške ruke koje otkrivaju ženske, a zatim ženske ruke koje drže noge bebe.

U opisu objave, Džejla je samo postavila "belo srce", ostavljajući prostor za tumačenje svojim pratiocima.

Republika

Foto: printskin instagram

Džejla Ramović objavila vest o prinovi u porodici

Ovim videom, Džejla je otkrila da je u njenoj porodici stigla prinova, te da je postala tetka. Ova vest je obradovala mnoge njene fanove, koji su se radovali zajedno sa pevačicom.

- Džejla je podelila video svoje sestre, koja je krajem septembra postala majka, čime je cela porodica obasjana srećom i radošću - navodi izvor blizak porodici.


Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti, koja je sa nestrpljenjem iščekivala da sazna više detalja o novom članu porodice Ramović.

Međutim, Džejla i dalje uspešno čuva privatnost i ne otkriva mnogo detalja o svojoj porodici, što je veoma poštovano od strane javnosti.

Pevačica je poznata po tome da veoma pažljivo bira informacije koje deli sa javnošću, te da svoju privatnost smatra jednom od najvećih vrednosti.

Iako je popularna javna ličnost, Džejla uspešno gradi balans između svoje karijere i privatnog života, te se retko eksponira na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Džejla Ramović pažljivo bira šta iz svoje privatnosti deli sa javnošću

Ovaj pristup je izazvao divljenje kod mnogih, koji cene njenu autentičnost i posvećenost porodici. Džejla je uspela da održi tajnu oko prinove u porodici sve do objave na Instagramu, što je izazvalo dodatno interesovanje javnosti.

Nakon što je objavila srećnu vest, Džejla je dobila brojne čestitke i lepe želje od svojih fanova, koji su se obradovali zajedno sa njom.

Ovaj radostan događaj je podstakao mnoge da se osvrnu na vrednost porodičnih trenutaka i radosti koju nova beba donosi u dom.

Džejla Ramović je još jednom pokazala svoju posvećenost porodici i važnost srećnih trenutaka, te je njen post na Instagramu izazvao talas pozitivnih emocija među njenim pratiocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading