"Drugi se varaju do zlatne svadbe, a meni broje brakove": Kaja potkačila estradu, pa progovorila o DVOSTRUKIM ARŠINIMA!

Autor:

Zabava

26.09.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se nadavno udala četvrti put.

"Drugi se varaju do zlatne svadbe, a meni broje brakove": Kaja potkačila estradu, pa progovorila o DVOSTRUKIM ARŠINIMA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Poznata pevačica Katarina Kaja Ostojić nedavno je po četrvti put stala na ludi kamen, a sada je otvoreno progovorila o negativnim komentarima na račun svoje udaje.

Ona je prvo istakla da je nikada nije zanimalo mišljenje drugih i da uvek donosi odluke samostalno, ali da ipak ne može da shvati dvostruke aršine koji vladaju u društvu.

Čitam neke komentare, te udala se četvrti put, te ovo joj je četvrti muž... I neverovatno mi je kako je to ljudima važno. I zbog čega? S druge strane, niko ne komentariše ove koji iza sebe imaju samo jedan brak ili su još uvek u njemu, a varaju se po 30 godina. Neki tako dočekaju i zlatnu svadbu, ali bitno je da je to samo jedan brak - rekla je Kaja kad je gostovala u emisiji "Amidži šou", pa istakla:

- Oduvek su postojali dvostruki aršini. Ono što važi za mene, ne važi za tebe. Ali da sam se vodila mišljenjima i komentarima drugih ko zna gde bih danas bila.

Republika

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Miloš Čujović i Kaja Ostojić upoznali su se kad su bili mnogo mladi

Ona je naglasila da je zapanjujuće kako ljudi često zanemaruju svoje živote, a istovremeno se bave tuđim, a potom je govorila o svom novom suprugu Milošu Čujoviću.

- Mi smo se upoznali davno, družili smo se i ispijali kafe, varnice su sevnule još tada i dopali smo se jedno drugom, ali bili smo premladi i ništa se među nama tada nije dogodilo. Sve do nedavno, kada smo oboje shvatili da je to to - ispričala je pevačica.

Na pitanje da li je ovog puta sigurna da je brak za ceo život, Kaja je odgovorila da, iako niko ne može biti potpuno siguran u budućnost, ona ima punu veru u svoju odluku i želju da brak traje.

Nikada ne možete biti sigurni u potpunosti da će nešto trajati doveka, ali možete biti sigurni u svoju odluku i želju da to tako bude - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading