LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ SAOPŠTILI LEPE VESTI! Ovo su dugo krili od javnosti, više ne mogu da ćute!

Autor:

Zabava

07.10.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova objava Lune Đogani topi srca!

LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ SAOPŠTILI LEPE VESTI! Ovo su dugo krili od javnosti, više ne mogu da ćute!

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Luna i Marko

Luna Đogani, poznata po svojoj ljubavi prema životinjama, nedavno je odlučila da obraduje svoju drugaricu iz detinjstva tako što joj je poklonila štene Toy pudle. Na društvenoj mreži Instagram Luna je podelila predivne fotografije na kojima pozira sa preslatkim štenetom, ističući da je ovo iznenađenje bilo tajno priređeno za njenu drugaricu i njenu porodicu. Ova gesta izazvala je oduševljenje, kako kod njene drugarice, koja je u komentarima izrazila svoju zahvalnost, tako i kod mnogobrojnih pratilaca Lune Đogani.

Osim što je obradovala svoju drugaricu, Luna je istakla da je iz iste odgajivačnice iznenadila i svoju majku Anabelu, poklonivši joj psa Maksa. Novi član porodice Đogani, Tedi, osvojio je srca svih članova porodice, a najvažnije od svega je što je Lunina drugarica presrećna zbog ovog neočekivanog poklona.

- Verovatno svi ljudi koji mene prate godinama, znaju da ja uživam da iznenađujem svoje drage ljude! Ovog puta Marko i ja odlučili smo da poklonimo štene Toy pudle našoj drugarici, mojoj iz detinjstva! Ovo je sve bilo tajno iznenađenje za nju i njenu porodicu! Želimo puno da se zahvalimo odgajivačnici što nas je ugostila i već drugi put usrećila naše drage! Mogu da garantujem da su im psi provereno lepi, dobri, sa predivnim karakterima - napisala je ona. 

 

 

Pored svoje ljubavi prema životinjama, Luna Đogani i njen partner Marko Miljković ostvaruju impresivne prihode putem društvenih mreža. Naime, Marko je na svom Instagram profilu otkrio da su za tri godine na Jutjubu zaradili neverovatnih 179.564 evra, zahvaljujući preko 100 miliona pregleda njihovih videa. Iako su ovi podaci od pre godinu dana, nije tajna da su Luna i Marko ostvarili značajne prihode od svog angažmana na ovoj platformi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading