JOVANA JEREMIĆ OPET ŠOKIRA! Nikad oštrija o muškarcima koji malo zarađuju! Njene reči seku kao žilet!

Autor:

Zabava

06.10.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka na ovo nije mogla da ćuti!

JOVANA JEREMIĆ OPET ŠOKIRA! Nikad oštrija o muškarcima koji malo zarađuju! Njene reči seku kao žilet!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, poznata po svojim oštrim izjavama, ovoga puta izazvala je buru komentara svojim kritikama na račun muškaraca. U gostovanju u emisiji na televiziji Pink, Jovana je otvoreno govorila o muško-ženskim odnosima, iznoseći svoje iskustvo i stavove.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude - rekla je Jovana u svom stilu u emisiji Magazin In, pa je dodala: 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

 

- O, šta rade... Slikaju se, kače na storije mišiće sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje. Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje.

Foto: Printskrin TV Pink

Jovana Jeremić

 

Inače, tokom Jutarnjeg programa na televiziji "Pink", Jovana Jeremić doživela je neočekivano iznenađenje nedavno kada je njen dečko, biznismen Dragan Stanković, 14 godina stariji od nje, pozvao na fiksni telefon u studiju.

U tom trenutku, Jovana je sa svojom saradnicom Tanjom isprobavala različite odevne kombinacije, a kada je čula da je telefon za nju, instinktivno je ustala i krenula prema aparatu, naslućujući da je poziv stigao upravo od njenog partnera.


Kada se javila na telefon, Jovana je na šaljiv način započela razgovor sa svojim dečkom, izražavajući brigu da se možda naljutio zbog nečega što su ona i Tanja radile.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading