NAŠU PEVAČICU PROZIVAJU ZA IZGLED, A MUŽ JOJ NE DA ODE POD NOŽ: Ima SPISAK šta bi sredila, evo kako IZGLEDA bez šminke (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće ni da čuje za plastične operacije!

NAŠU PEVAČICU PROZIVAJU ZA IZGLED, A MUŽ JOJ NE DA ODE POD NOŽ: Ima SPISAK šta bi sredila, evo kako IZGLEDA bez šminke (FOTO)

Foto: instagram.com/natalija_trik_fx

Pevačica grupe "Trik FX", Natalija Ibraimov, već decenijama je na muzičkoj sceni sa suprugom Sanijem, a isto toliko su i u braku. Ona važi za jednu od najzgodnijih pevačica, poznata po tome što se nije podvrgla estetskim zahvatima, i u svojoj šestoj deceniji izgleda sjajno. Međutim, uprkos prirodnom izgledu, Natalija je naišla na osude na društvenim mrežama, ali je hrabro stala u svoju odbranu. Ipak, njen suprug Sani ponosno ističe da joj dopušta sve, osim odlaska kod estetskog hirurga.

- Posle svega što sam čitao šta se dešava sa tim ženama koje su bile na estetskim zahvatima ne dolazi u obzir - rekao je Sani za Grand, koji je potom zapitao Nataliju da kaže šta joj fali.

Republika

Foto: ATA Images/M.P.

Natalija i Sani Ibraimov

- Fali mi malo manji nos, malo veća usta, malo da se podignu kapici - odgovorila je pevačica, na šta se njen suprug nadovezao ističući da žene često vide neke nedostatke koje muškarci nikada ne primećuju jer oni vide samo najbolje.

Inače, Natalija redovno putem TikTok platforme deli snimke na kojima se pojavljuje bez šminke, izazivajući brojne reakcije. Nedavno je naišla na negativne komentare zbog svog izgleda, ali je odlučila hrabro da se obrati kritičarima. 

- Ljudi, ja ne znam šta je sa vama. Ja ne znam kako vi mislite da treba da izgleda žena u 53. godini. Prvo nismo svi isti, ne vodimo svi isti život. Ja na primer vodim noćni život, jer radić noću. Logično je da imam malo podočnjaka, ali to nije ništa strašno. Prirodne obrve, plave oči, nos je trebalo da bude malo manji, usta prirodna. Kosa zdrava, prirodna... Ja ne znam kako vi zamišljate ženu od 53. godine - napućenu, namunjenu? Brate, ne znam... Kažu: "Ne daj Bože da izgledam kao ti", ma, daj bože da izgledaš kao ja - poručila je članica popularnog dua "Trik FX".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading