OVO JE PARTNER MARIJE KILIBARDE! Ne voli da se pojavljuje na javnim mestima sa njom, a evo da li su u skladnjoj vezi!

Autor:

Zabava

05.10.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada, kaže voditeljka.

OVO JE PARTNER MARIJE KILIBARDE! Ne voli da se pojavljuje na javnim mestima sa njom, a evo da li su u skladnjoj vezi!

Foto: instagram-kilimara

Voditeljka Marija Kilibarda nedavno je postala majka devojčice kojoj je sa svojim partnerom Banetom Vučelićem dala ime Senja. Par je već četiri godine u vezi, a javnost je retko imala priliku da vidi zajedničke fotografije ove nežne veze. Kilibarda je isticala da joj je partner pružio veliku podršku u teškim trenucima, naglašavajući važnost prijateljstva u ljubavnoj vezi.

Foto: Instagram.com

Voditeljka Marija Kilibarda

 

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka.

Foto: Instagram.com

Voditeljka Marija Kilibarda sa partnerom

 

Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - rekla je ona jednom prilikom. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditeljka Marija Kilibarda

 

Par je nedavno postao roditelj devojčice kojoj su dali ime Senja. Ime Senja ima značenje gostoljubivosti i potiče od grčkog imena Ksenija. Ovo ime simbolizuje toplinu i prijateljstvo, što je svakako lep izbor za njihovu mezimicu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditeljka Marija Kilibarda

 


Marija Kilibarda je kroz svoje iskustvo istakla važnost prijateljstva u ljubavnoj vezi i podrške u teškim trenucima. Dolazak njihove ćerkice Senje predstavlja novu, radostanu etapu njihovog zajedničkog života.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading