HITAN POVRATAK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Cecina ćerka PRESEKLA, svi su čekali na OVU odluku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.10.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odlučila da se ponovo posveti karijeri!

HITAN POVRATAK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Cecina ćerka PRESEKLA, svi su čekali na OVU odluku! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović iznenadila je svoje fanove velikim povratkom na muzičku scenu, i to sa stilom koji se retko viđa! U jednom danu, pevačica je objavila čak dve pesme, a već tokom najave izazvala je veliku pažnju publike, dok su objave na društvenim mrežama bile preplavljene pozitivnim komentarima i uzbuđenjem zbog novh pesama.

Prva pesma, pod nazivom "Kadar", prati visokobudžetni spot snimljen u najvećem studiju na Balkanu. Spot je pažljivo osmišljen do poslednjeg detalja, sa impresivnim vizuelnim efektima koji prate modernu estetiku i stvaraju glamuroznu atmosferu. Zanimljivi kadrovi i smela koreografija prikazuju Anastasiju u potpuno novom, zrelijem izdanju, što dodatno podiže njenu umetničku reputaciju.

Druga pesma, "Prava", nosi emotivnu priču i već preti da postane hit, osvojivši srca publike zahvaljujući snažnom tekstu i energičnoj melodiji. Pesma je prožeta temama autentične ljubavi i životnih izazova, čime je Anastasija dodatno zbližila svoju muziku sa publikom.

Povodom ovog muzičkog podviga, Anastasija je izjavila:

- Posle duže pauze jako sam srećna što imam priliku ponovo da poklonim svojoj publici nove pesme i nadam se da će im se dopasti koliko i meni! Pesme se puno razlikuju jedna od druge, ali sam sigurna da će svaka naći put do svog slušaoca. Volim da eksperimentišem sa muzikom i da se oprobam u raznim varijantama, “Kadar” i “Prava” su pravi pokazatelj toga. Radujem se reakcijama na nove projekte kojih će biti više u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading