NAŠA GLUMICA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE! Nastao HAOS na internetu, HITNO se oglasila i Seka Aleksić! ŠOK!

Autor:

Zabava

03.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanu Jovanović prozvali zbog izgovora srpskih reči!

NAŠA GLUMICA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE! Nastao HAOS na internetu, HITNO se oglasila i Seka Aleksić! ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Kosutnjak film

Glumica Ivana Jovanović, koja je stekla popularnost ulogom Nede u seriji "Greh njene majke", izazvala je polemiku na društvenim mrežama svojim novim akcentom nakon boravka u Los Anđelesu. U razgovoru za jednu beogradsku televiziju, glumica je iznela svoje iskustvo života u Americi, otkrivajući da je radila u restoranima i napredovala do pozicije somelijera, te da je imala priliku da organizuje događaje za poznate ličnosti poput Sofije Loren i Ilona Maska.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Glumica Ivana Jovanović u seriji "Greh njene majke"

Međutim, glumicu su na društvenim mrežama "razapeli", posebno zbog izgovora i akcentovanja srpskih reči, koje je u jednom momentu i zabroavila, pa krenula da priča na engleskom.

Počela sam da radim u restoranima. U Americi ne moraš da završiš fakultet ili imaš nekakav sertifikat, treniraju te za sve. Ako imaš tu sposobnost da si dobar u komunikaciji i prodaji sve te nauče veoma brzo. Od menadžera sam postala somelijer, pa sam radila privatne događaje za Sofiju Loren, za Ilona Maska... Baš je bilo zanimljivo - rekla je Ivana za Blic, naglašavajući pojedine glasove.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Kosutnjak film

Glumica Ivana Jovanović u seriji "Greh njene majke"

"Ne mogu sebe da zamislim da zaboravim maternji jezik", "Pa čuješ se valjda jednom nedeljno sa majkom, bratom, rodbinom, prijateljima", "Žena koja je otišla u odraslom periodu, zaista ne", "Pokondirena tikva, znam ljude koji decenijama žive u inostranstvu niko nije zaboravio maternji, štaviše i deca pričaju maternji jezik bez akcenta", "Folirantkinja iskompleksirana", samo su neki od brojnih komentara na pomenutoj društveno mreži.

Inače, ovim povodom oglasila se i pevačica Seka Aleksić, koja je na društvenoj mreži "Iks" javno reagovala na Ivanin intervju. "Ja nakon prvog časa engleskog jezika", napisala je Seka, pa dodala: "Joj, ovo je jako smešno. Gledam video već po ko zna koji put".

Republika

Foto: printscreen/BlicTV

Seka Aleksić reagovala na klip glumice Ivane Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading