KO JE PEVAČICA UHAPŠENA ZBOG SKRIVANJA VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA? Ima duet sa NAŠIM REPEROM, ove scene SVI KOMENTARIŠU!

Autor:

Zabava

03.10.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cerovina je uhapšena u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo!

KO JE PEVAČICA UHAPŠENA ZBOG SKRIVANJA VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA? Ima duet sa NAŠIM REPEROM, ove scene SVI KOMENTARIŠU!

Foto: printskrin instagram

Verena Cerovina

Pevačica Verena Cerovina iz Sarajeva uhapšena je zbog sumnje da je pomagala u skrivanju nedavno uhapšenog člana škaljarskog klana. Za traženim pripadnikom škaljarskog klana bila je raspisana Interpol poternica.

- Slobode su lišeni O.O. iz Sokoca i V.C. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo organizovani kriminal u vezi sa pomaganjem počiniocu krivičnog dela. Osumnjičeni su za pružanje pomoći u sakrivanju O.O. iz Sokoca, za kojim je bila raspisana poternica, inače pripadnika Škaljarskog klana - saopštio je MUP Srpske.

Inače, Verena je postala poznata nakon što je snimila duet sa reperom Foxom. Njihova pesma nosi naizv "Nikaragva", a u spotu ona igra oko šipke. 

Podsećanja radi, Ognjen Odović iz Sokoca i pevačica Verena Cerovina iz Sarajeva uhapšeni su zbog sumnje da su pomagali u skrivanju nedavno uhapšenog člana Škaljarskog klana Ognjena Orašanina, za kojim je bila raspisana Interpol poternica. Kako piše ATV, Odović i Cerovina uhapšeni su u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo, prenosi Srpskainfo. Dodaju da su prilikom hapšenja kod osumnjičenih oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

- Nakon izvršene kriminalističke obrade osumnjičeni će biti predati Tužilaštvu BiH uz izveštaj o učinjenom krivičnom delu - navode u MUP Srpske.

Orašanin je početkom septembra uhapšen na osnovu međunarodne poternice koja je za njim raspisana nakon što je u decembru 2022. godine izbegao hapšenje u akciji MUP Republike Srpske i Tužilaštva BiH. Osumnjičen je da je od 26. novembra 2020. do 22. januara 2022. godine kao organizator grupe, kojoj je pristupilo više osoba, počinio krivično delo organizovani kriminal u vezi sa trgovinom droge.

Republika

Foto: MUP Kantona Sarajevo

Verena i uhapšeni škaljarac

- Osnovana sumnja proizilazi iz analize sadržaja ostvarenih komunikacijom putem ”Skaj” aplikacije iz koje se vidi da je Orašanin, zajedno sa članovima grupe, u više navrata organizovao trgovinu opojnom drogom kokain iz Belgije i da ju je prodavao na teritoriji BiH i Hrvatske - navelo je Tužilaštvo BiH u predlogu za pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading