KOLEGINICA SANJE MALETIĆ DOŽIVELA ŠOK KADA JE UGLEDALA MALU VANJU! Pevačica se totalno izgubila, ne ispušta bebu iz ruku!

Autor:

Zabava

03.10.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koleginice Sanje Maletić ne mogu da se nagledaju male Vanje, jedva su čekale da je upoznaju.

KOLEGINICA SANJE MALETIĆ DOŽIVELA ŠOK KADA JE UGLEDALA MALU VANJU! Pevačica se totalno izgubila, ne ispušta bebu iz ruku!

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Sanja Maletić

Pevačica Sanja Maletić nedavno je postala majka devojčice kojoj je dala ime Vanja. Radost zbog dolaska naslednice pevačica je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, gde je dobila veliku podršku i čestitke. Njena koleginica Ivana Šašić takođe je izrazila svoje oduševljenje i ljubav prema malenoj Vanji.

Ivana Šašić je podelila objavu sa pevačicinom naslednicom i uputila emotivnu poruku podrške.

- Rodila nama Sanja Maletić radost i sreću! Zaljubljena sam u ovu radost života. Opčinjena ljubavlju kada sam sa njom - napisala je Ivana.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana Šašić i Sanja Maletić

Sanja je 1. septembra krstila svoju ćerkicu u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Zvezdari. Na ovom posebnom događaju, mama i beba su pozirale u narodnoj nošnji, a mala Vanja je nosila tradicionalne opanke, dodajući dašak autentičnosti ovom važnom trenutku.

Tokom svog javnog života, Sanja Maletić je otvoreno govorila o svojoj borbi sa trudnoćom i vantelesnom oplodnjom, ističući svoju odlučnost i upornost. Ova iskustva dodatno su obogatila njenu priču o majčinstvu i doprinela emotivnoj snazi koju sada deli sa svojom ćerkicom.


Sanja Maletić je sada srećna majka koja uživa u svakom trenutku sa svojom naslednicom, a podrška koju dobija od prijatelja i javnosti dodatno joj daje snagu i radost u ovoj novoj ulozi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading