MILAN KALINIĆ SE OGLASIO! Na pitanje o RAZVODU, poručio je samo JEDNO!

Autor:

Zabava

29.09.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić se zvanično oglasio nakon vesti da se razvodi od supruge Sandre posle skoro dve decenije braka!

MILAN KALINIĆ SE OGLASIO! Na pitanje o RAZVODU, poručio je samo JEDNO!

Foto: Instagram.com

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić, poznat po brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama, nalazi se u procesu razvoda od svoje supruge Sandre. Par koji je u braku od 2006. godine, trenutno prolazi kroz teške trenutke nakon odluke o razdvajanju. Imaju dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka, koji su svakako u fokusu ove priče.

Milan Kalinić se oglasio za domaće medije, ali kratko je samo poručio da ne želi da komentariše ovu temu, čime je samo ostavio prostor da su informacije o razvodu tačne, budući da nije želeo da negira. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Nemam komentar - poručio je Milan Kalinić za 24sedam. 

Podsetimo, venčanje Milana Kalinića i Sandre se odigralo u crkvi Svetog Marka u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih zvanica iz javnog sveta. Sandra je svojevremeno podelila svoju emotivnu priču o trenutku kada ju je Milan zaprosio, opisujući svoje osećaje kao i neočekivani razvoj događaja tog dana. Ova priča dodatno baca svetlo na njihovu ljubavnu priču i pokazuje da su, kao i svaki drugi par, imali svoje posebne trenutke.

Foto: Instagram.com

Milan Kalinić i Sandra Kalinić

 

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni - ispričala je Sandra svojevremeno, pa dodala:

- On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: da, da. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading