ĆERKA JOJ BILA ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA, A SADA SE DOGODILO OVO! Voditeljka Pinka na ivici suza zbog konačne odluke!

Autor:

Zabava

29.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruć krompir je prešao u tuđi tanjir!

ĆERKA JOJ BILA ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA, A SADA SE DOGODILO OVO! Voditeljka Pinka na ivici suza zbog konačne odluke!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" i sada već aktuelne "Farme 8", Milica Kon, podelila je svoje prve utiske nakon što je prvi put vodila lajv program. Izrazila je zadovoljstvo svojim snalaženjem, istakavši da je pružila dobar nastup, iako je priznala propust u vezi sa mikrofonom. Otkrila je da ulazi večeras od 21 čas, kada će gazda izabrati sluge, uz osvrt na pomoć koju je dobila od kolega voditelja.

Milica Kon je istakla značaj podrške kolega voditelja, posebno ističući pomoć koju je dobila od Dušice. Takođe je otkrila da joj je Ognjen poslao poruku podrške, čime je naglasila pozitivnu atmosferu među kolegama. Takođe, osvrnula se na početak emisije "Farma 8" i istakla značaj koji ima u kontekstu medijskog tržišta.

 

- Ognjen mi je poslao jednu poruku, ne bih da kažem koju (smeh), ali mi je Dušica dosta pomogla, slušala sam je sve vreme i opustila nas je. S obzirom da je Narodna televizija kablovska televizija, prvi dan kreće "Farma" i mi se probijamo na treće mesto. Ispred nas je bila TV Pink, još jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom i onda mi...Moj sin mi pravi prstenje od dijamanata, kaže mama: "Sledeći put kad ideš da staviš i da kažeš da sam ti ja napravio", on je bio jako ponosan, pričali su mi da sam bila prelepa. Marko je oduševljen, kaže da su mi super fore i da sam se lepo šalila sa njima - rekla je voditeljka.

Milica je otvoreno progovorila o problemima koje je imala u osnovnoj školi pre godinu dana. Otkrila je da se situacija nije značajno promenila, ističući da je dečak koji je bio uzrok problema nastavio sa istim obrascem ponašanja u drugoj školi. Iako je zadovoljna što taj dečak više nije u istoj školi, istakla je da problem nije rešen.

- Ništa se konkretno nije desilo osim što je taj dečak otišao u drugu školu, gde je nastavio s takvim ponašanjem, jer je takav model ponašanja. Vruć krompir je prešao u tuđi tanjir. Zadovoljna sam jer on nije tu, ali pitanje nije rešeno - rekla je Milica u emisiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading