URLICI SAŠE POPOVIĆA ODZVANJALI PROSTORIJOM! Niko nije verovao šta izgovara, ova informacija ga je RAZBESNELA tada!

Autor:

Zabava

29.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović izbacio pevačicu iz prostorije, nije mogao ovo da sluša!

URLICI SAŠE POPOVIĆA ODZVANJALI PROSTORIJOM! Niko nije verovao šta izgovara, ova informacija ga je RAZBESNELA tada!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić je u poslednje vreme često na meti javnosti zbog svojih sukoba sa kolegama i saradnicima. Nedavno se kreativni direktor "Granda", Saša Popović, prisetio prvog susreta sa Nikolićevom, koji nije protekao baš prijatno.

Popović je ispričao anegdotu iz 2000. ili 2001. godine kada su otvorili Grand i radili deset albuma odjednom. U to vreme, Stoja je bila jedna od najprodavanijih pevačica, a Popović je došao na termin koji je imala ona. Međutim, umesto Stoje, video je Ralu koji radi sa nepoznatom pevačicom - Anom Nikolić. Popović je burno reagovao i naredio Ani da izađe iz studija, uz reči: "Ma ko si bre ti?!" i "Marš napolje". Ana mu je odgovorila da će jednog dana postati popularna, a Popović joj je rekao da nikada neće postati poznata.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

 

- Ispričaću vam jednu anegdotu. Bila je 2000. godina ili 2001. godina ne znam tačno kada smo otvorili Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo neverovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pevačica što se tiče CD i kaseta - prisetio se Popović u emisiji "Show se nastavlja" i dodao:

- Uđem unutra i vidim da Rale radi sa nekom pevačicom koju nikada nisam video. Kažem: 'Rale 'ajde da radimo, je l' si lud, koja je sada ova pevačica ovde?'. Ja njoj kažem: 'Slušaj ti, daj izađi napolje'. Ona izađe iz kabine i ja joj kažem: 'Ma ko si bre ti?!' Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, a ja joj odgovorim: 'Ti nikada nećeš biti poznata, marš napolje' - rekao je Popović i dodao da je Nikolićeva posle godinu dana postala poznata.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Nikolić

 

- Pozvao sam je u Grand šou i ona dolazi i podseća me kako mi je rekla da će biti popularna - prisetio se Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading