SAŠI POPOVIĆU HITNO ZAKAZANA OPERACIJA POSLE MAGNETNE REZONANCE! Odmah otišao na intervenciju tada, a onda se sve ZAKOMPLIKOVALO!

Autor:

Zabava

29.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon magnetne rezonance, lekari konstatovali da je intervencija neophodna.

SAŠI POPOVIĆU HITNO ZAKAZANA OPERACIJA POSLE MAGNETNE REZONANCE! Odmah otišao na intervenciju tada, a onda se sve ZAKOMPLIKOVALO!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Kreativni direktor i osnivač "Grand produkcije", Saša Popović, nije bio prisutan na otvaranju nove sezone takmičenja "Zvezde Granda" zbog zdravstvenih razloga. Iako su postojale spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju, voditeljka i PR "Granda", Vesna Milanović, istakla je da se Popović trenutno oporavlja, ali da se očekuje njegov povratak na posao u skorijoj budućnosti.

Popović je prošle godine morao da bude podvrgnut operaciji žučne kese, ali je istakao da je sada sve u najboljem redu. Takođe, pre nekoliko meseci doživeo je nezgodu i polomio nogu, zbog čega je bio u gipsu punih šest nedelja. Nakon što mu se zdravstveno stanje zakomplikovalo, odlučio je da nastavi fizikalne terapije u inostranstvu.

- Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentnoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu - izjavio je Saša Popović svojevremeno.

Republika

Foto: Republika

Saša Popović

 

- Sašu vrlo brzo očekujemo. Saša je trenutno odsutan, ali samo trenutno, zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu. Saša sve prati, ništa nismo uradili u "Grand produkciji", a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućen i da njegovog tim to nadgleda i dobro radi - rekla je Vesna, pa dodala: 

- Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, audiciju bio je u Boegradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju - zaključila je Milanovićeva nedavno za domaće medije.

S obzirom na Popovićevu odsutnost, Voja Nedeljković će privremeno zameniti kreativnog direktora, ističući da je ta pozicija izuzetno zahtevna. On je istakao da je svestan koliko je teško držati sve pod kontrolom, posebno kada je reč o ocenjivanju takmičara i vođenju takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading