VELJKO RAŽNATOVIĆ USNIMIO VANZEMALJCE IZNAD KUĆE?! Uznemirujući snimak objavio, svi su se uplašili zbog OVOG detalja!

Autor:

Zabava

28.09.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović objavio šokantan video!

VELJKO RAŽNATOVIĆ USNIMIO VANZEMALJCE IZNAD KUĆE?! Uznemirujući snimak objavio, svi su se uplašili zbog OVOG detalja!

Foto: ST/Dragan Kadić

Veljko Ražnatović

Bokser Veljko Ražnatović, iako se preselio iz Beograda na porodičnu farmu u Titelu, i dalje često posećuje porodičnu kuću na Dedinju. Večeras, 28. septembra, iznad svoje vile usnimio je neobičnu pojavu na nebu.

Na snimku koji je objavio na svojoj stori priči, mogu se videti neobična svetla koja kruže nebom, a Veljko je samo uz opis videa postavio znak pitanja. Ova situacija ga je začudila, pa je odlučio da je usnimi i podeli sa prijateljima u želji da sazna o čemu je reč.

Mnogi su ostavili komentar da su upitanju vanzemaljci. 


Nakon što se preselio na farmu u Titel sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom i Krstanom, Veljko je potpuno promenio svoj životni stil. U emisiji "Ceca show" na Blic televiziji, otkrio je da je prelazak na selo bio prekretni momenat za njega. Shvatio je da ne želi da njegova deca odrastaju u gradu i da je za njihov razvoj zdravije okruženje na selu. Iako je Beograd blizu, Veljko uživa u miru i tišini koji selo pruža.

Veljko ističe da sebe ne pronalazi u gradskom životu i da uživa u radu na farmi. Pored uzgoja svinja, Veljko ima ambiciozne planove za budućnost. Izrazio je želju da proširi svoje poslovanje i da formira mini zoo vrt, posvećen repopulaciji ugroženih vrsta, uključujući i egzotične mačke i medvede.

Ovaj preokret u Veljkovom životu pokazuje njegovu posvećenost porodici i želju da stvori zdravu i prirodnu sredinu za svoju decu. Iako je poznat kao bokser, Veljko sada pokazuje svoju strast prema poljoprivredi i zaštiti ugroženih vrsta, što ga čini primerom odrasle osobe koja sledi svoje nove interese i strasti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading