TANJA SAVIĆ PREKINULA ĆUTNJU O TRUDNOĆI! Evo šta se dešava u životu pevačice, rešila da stavi tačku na spekulacije!

Autor:

Zabava

28.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi živimo zajedno skoro godinu i po dana sa našom dečicom i super nam je, tvrdi pevačica.

TANJA SAVIĆ PREKINULA ĆUTNJU O TRUDNOĆI! Evo šta se dešava u životu pevačice, rešila da stavi tačku na spekulacije!

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić se priprema da obeleži dve decenije svoje uspešne karijere spektakularnim koncertom u Beogradskoj areni. Sa manje od dva meseca do događaja, očekuje se da će ovo biti nezaboravan nastup za sve ljubitelje njenog muzičkog stvaralaštva.

U nedavnom gostovanju u emisiji "Zvezde Granda Specijal", Tanja Savić je otvorila dušu i podelila detalje o svom ljubavnom životu i porodičnom životu u inostranstvu. Otkrila je da sa partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem živi sa njihovom zajedničkom decom, ističući važnost vaspitanja i prenošenja vrednosti koje su i sami naučili od svojih roditelja.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić

 

 - Mi živimo zajedno skoro godinu i po dana sa našom dečicom i super nam je, zaista. Učimo decu nekim vrednostima kojima su naši roditelji nas učili i baš ih učimo da budu dobri ljudi – rekla je Tanja, a onda otkrila da li bi volela da ima dete sa Muhamedom: 

Foto: instagram.com

Tanja Savić sa novim partnerom

 

Naravno da želim, ali ne zbog sebe, već zbog njega, zato što ne bi bilo fer da mu to uskratim i da mu ne rodim dete zato što se volimo stvarno. On je prihvatio moju decu i ja to jako cenim i poštujem. Upoznao je i moje roditelje. I ja opet kažem, ja nisam savršena osoba, možda sam i teška ponekad, i ja kažem da je on možda jedina osoba koja bi mene trpela. Svakako da nisam savršena, ali mislim da je on savršen i ja sam ga zavolela takvog kakav je. Hvala mu na tome što me je prihvatio i što me voli, i što mogu da osetim da me neko konačno voli i da ja to osetim. Verujem mu i vratio mi je veru u ljubav. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading