MAJA BEROVIĆ OTKRILA KAKO JU JE MUŽ KRITIKOVAO ZBOG IZLETA U GLUMU: Tvrdi da iz ovog razloga nikad ne bi OSTAVILA PEVANJE!

Autor:

Zabava

27.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se nedavno oprobala kao glumica.

MAJA BEROVIĆ OTKRILA KAKO JU JE MUŽ KRITIKOVAO ZBOG IZLETA U GLUMU: Tvrdi da iz ovog razloga nikad ne bi OSTAVILA PEVANJE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Muzička zvezda Maja Berović je pre dve noći održala spektakularan nastup u jednom prestoničkom restoranu, priredivši pravu senzaciju.

U krcatom klubu, Maja je zablistala u izazovnoj pink haljini koja je istakla njene vitke noge i savršenu figuru, dok je srebrna ruža koja se protezala od struka do butine dodatno pojačala njen glamurozan izgled.


Maja je otvoreno odgovarala na brojna pitanja novinara, otkrivajući kako je uživala na premijeri filma "Megdan" održanoj u Sava centru. Opisala je sjajnu atmosferu i holivudski osećaj tokom događaja, ističući da se osećala kao da je u Holivudu.

Maja je otkrila da ne vidi veliku razliku između muzičkog i filmskog crvenog tepiha, ističući da je suština ista - predstavljanje onoga što jesi, bilo da je u pitanju muzika ili film.
Republika

Foto: Dragan Kadić

Maja Berović tvrdi da se nikada ne bi odrekla pevanja zbog glume

Iako nikada nije sanjala da će postati glumica, Maja je iskreno progovorila o svojim osećanjima tokom premijere filma i kako se snašla u filmskoj ulozi, ističući da je imala posebnu emociju i ponos zbog uloge koju je odigrala.

Sjajan je bio osećaj, emotivan jako. Nikad nisam sebe zamišljala kao glumicu, nisam maštala o tome, niti sam mislila da ću nekada dobiti takvu ponudu, baš sam bila ponosna i srećna, imala sam posebnu emociju - priznala je pevačica za Telegraf, te otrkila kako je njen muž reagovao na ovaj izlet u glumu:

Nemam ja te ambicije da budem glumica, niti imam te fantazije da glumim neku fatalnu ženu. Ne bih prestala da pevam ni za sto uloga. Alen mi je rekao da sam dobra glumica (smeh). Sviđa mu se ta drskost, to na što on nije navikao.

Ona je zatim istakla da privatno nikada ne glumi.

- Ja ne glumim, generalno u privatnom životu nikad nisam glumila, niti sam imala potrebu. Moram da priznam, hvala Bogu, to sam što sam. Ne bih mogla da glumim bilo kome, bilo šta da sam nešto što nisam, ili da volim nešto što ne volim ili da mi prija nešto što mi ne prija, jednostavno nisam taj tip - zaključila je pevačica.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading