ZBOG OVOG MEGI SMIT NIJE OTIŠLA U ZASLUŽENU PENZIJU: Godinu dana PRED SMRT donela odluku zbog koje je došlo do IZNENAĐUJUĆEG PREOKRETA!

Autor:

Zabava

27.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratila se glumi i odrigrala svoju poslednju ulogu.

ZBOG OVOG MEGI SMIT NIJE OTIŠLA U ZASLUŽENU PENZIJU: Godinu dana PRED SMRT donela odluku zbog koje je došlo do IZNENAĐUJUĆEG PREOKRETA!

Foto: ShinAwil Productions / Christophel Collection / Profimedia

Britanska glumica Megi Smit, koja je preminula u petak u 89. godini, ostavila je neizbrisiv trag u svetu glume i ostavila iza sebe bogat umetnički opus.

Iako je planirala da se povuče nakon uloge Violete Crawley u filmu "Downton Abbey: A New Era", Megi je ipak rešila da se vrati na scenu.

Nakon razgovora sa kolegom Dominic West, koji je otkrio da je glumica planirala da se povuče kako sa pozorišne scene, tako i sa filmskog platna, došlo je do iznenađujućeg preokreta.

Republika

Foto: Credit: Panoramic / Bestimage / Profimedia

Megi Smit planirala penziju, pa se ipak vratila na scenu

Smitova je odlučila da se vrati glumi i odigrala je poslednju ulogu u filmu "The Miracle Club" 2023. godine.


Podsetimo, Megi Smit je ostvarila značajnu karijeru, snimivši preko 50 filmova i osvojivši dva Oskara za uloge u filmovima "The Prime of Miss Jean Brodie" (1969) i "California Suite" (1978). Takođe, široj publici bila je poznata po ulogama u filmovima "Harry Potter", "Hook", "Sister Act", "Sister Act 2: Back in the Habit" i "Tea with Mussolini".

Pored filmske karijere, bila je uspešna i na pozornici, osvojivši Tony nagradu za ulogu u predstavi "Lettice and Lovage" 1990. godine.

Slavna glumica je ostavila dubok trag i u svom privatnom životu, ostavljajući iza sebe dva sina i petoro unučadi. Njena deca, Toby Stephens i Chris Larkin, potvrdili su vest o njenoj smrti i istakli da je Megi preminula mirno, u krugu porodice i prijatelja.


Njen brak sa kolegom Robertom Stephensom završio se razvodom 1975. godine, nakon čega se udala za dramskog pisca Beverleya Crossa, sa kojim je ostala sve do njegove smrti 1998. godine.

Ostavivši iza sebe porodicu koja je bila duboko pogođena njenim gubitkom, Megi Smit će zauvek ostati upamćena kao velika glumica koja je obeležila svet filmske umetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading