SAŠA POPOVIĆ JE ZBOG NJIH BIO NA STUBU SRAMA: Mnogi mu nikad nisu oprostili što ih je godinama IZVRGAVAO RUGLU (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producent Žika Jakšić je prisustvovao audicijama muzičkog projekta koji je upravo on i osmislio.

SAŠA POPOVIĆ JE ZBOG NJIH BIO NA STUBU SRAMA: Mnogi mu nikad nisu oprostili što ih je godinama IZVRGAVAO RUGLU (VIDEO)

Foto: ATAImages

Kroz dvadesetogodišnje postojanje "Zvezde Granda" koje su postale sinonim za muzički spektakl, ali i nezaboravne audicije koje su obeležile ovo takmičenje, kreativni direktor Saša Popović, zajedno sa svojim timom, obilazio je gradove širom regiona u potrazi za novim talentima.

Republika

Foto: printscreen/TVPRVA

Saša Popović je tokom audicija za "Zvezde Granda" iznedrio i "Grand Šampione"

Među hiljadama prijavljenih kandidata, bilo je onih čije su audicije izazvale smeh do suza kod žirija, ali i publike, pa su tako nastali i Grandovi čuveni "Šampioni".

Međutim, upravo zbog njih Popović je često bio na stubu srama, jer ga je jedan deo javnosti osuđivao što ove ljude izvrće ruglu.

Jedna od takvih audicija je i ona Jovanke Redžepović iz Niša, koja je svojim nastupom postala hit širom regiona. Na pitanje Saše Popovića gde je do sada bila, Jovanka je odgovorila na svoj prepoznatljiv način, izazivajući smeh i simpatije kod publike. Iako je pogrešila tekst pesme, njen neobičan nastup je postao inspiracija za mnoge imitatore.
 

Evo me tu smo, ja sam od Kruševca, ali sad živim u Nišu. Nemam nikakvu tremu jer pevam od 7. godine. Nisam imala uslove da pevam, ni da snimim kasetu. Svi me obožvaju, birali su me i za lepoticu sela od 14 godina - poručila je Jovanka tada.

Još jedan nezaboravan trenutak na audicijama bio je nastup Radovana Jovanića Kenca, koji je priznao da "lovi" Snežanu Đurišić i Šabana Šaulića.

Ja moju koleginicu Snežanu Đurišić i Šabana jurim sa čistim grlom i to sa kasete. Oni pevaju na radiju, a ja ih jurim – priznao je tada Radovan.

Njegova iskrenost i duhovit odgovor naišli su na oduševljenje žirija i publike, ostavljajući neizbrisiv trag u sećanju svih koji su pratili "Zvezde Granda".

Pored ovih zapaženih audicija, bilo je još nekoliko neobičnih i urnebesnih nastupa koji su obeležili ovaj muzički šou. Đurić Slobodan, poznatiji kao Boban, iznenadio je žiri svojom pričom o gajenju mutavih plovki.

Plovke koje ne gaču, samo šištu sa kljun. Nisu kao domaće što kažu gau, gau. Kući imam 31. plovku, možete da dođete kod mene da vam poklonim - objašnjavao je Boban kakve su to životinje.

Na audiciji u Novom Sadu predstavio se Slobodan Katanić koji je svojim nastupom nasmejao region.

Razlog tome bilo je njegovo umetničko ime Barbika, koje je dobio od priznatog menadžera Baneta Obradovića, kao i njegovo priznanje da hoće da postane pevačica, izazivajući smeh i simpatije publike.

Kroz godine, "Zvezde Granda" su postale neiscrpan izvor humora, ali i nezaboravnih muzičkih trenutaka, ostavljajući dubok pečat u istoriji domaće estrade.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading