ŠOK-ISPOVEST NAŠEG PEVAČA: Razveo se od supruge, a spavaju u ISTOM KREVETU!

Autor:

Zabava

17.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač u sedmoj deceniji stao na scenu, pa šokirao publiku!

ŠOK-ISPOVEST NAŠEG PEVAČA: Razveo se od supruge, a spavaju u ISTOM KREVETU!

Foto: shutterstock

Branko Toman, učesnik desete sezona takmičenja "Nikad nije kasno", šokirao je publiku svojim priznanjem. Naime, kako je ispričao pevač koji je dobio priliku da na sceni zapeva tek u sedmoj deceniji, život ga nije mazio, a od svoje supruge se razveo pre nekoliko gdina, ali još uvek žive u istoj kući i spavaju u istom krevetu.

- Ja sam oženjen, a živim sa istom ženom zajedno spavamo ali smo rastavljeni par, živimo rastavljeno samo sudski - prinao je Branko i iznošenjem svoje intime iznenadio sve.

Republika

Foto: printscreen

Brano ima zanimljivu životnu priču

Završio je osam razreda osnovne škole i krenuo u srednju, ali zbog loše finanijske situacije je morao da napusti školovanje i da počne da radi.

- Kao dete sam hteo da pevam. Čuvali smo nekada krave kao deca na pašnjaku one godine, vojska je dolazila na zanimanje i onda sam pevao, uvek sam voleo pesme. Imao sam stotinu pesama – rekao je učesnik "Nikad nije kasno" i nastvavio:

- Završio sam osam razreda osnovne škole i počeo godinu dana srednje i prekinuo zbog finansija. Onda sam otišao u vojsku za desetara i onda sam se vratio u Kruševac tamo sam bio u kuhinji i radio kao kuvar, vozio sam hranu vojsci, radio sam kao i fotograf tri godine, bila je mala plata, pa sam odustao, te sam se prijavio da radim kao konobar. Nikad u životu nisam konobarisao. Konobar sam bio godinama, a nikada nisam pio. Mogu se pohvaliti da nisam ovisnik ničega. Ne pušim, u društvu popijem neka kratka pića, pivo mi je dosadno, pijem ja njega, a on pije mene.

Posebno je naglasio da žali što je propustio šansu da još pre tri decenije dođe u Beograd i počne svoju muzičku karijeru.

- Jesam baksuz ali bih voleo da nisam baksuz, jer zašto meni neko pre 30 godine nije rekao „Ajde dolazi da pevaš u Beogradu“. Ja bih voleo da dođem čisto da pevam, ne nadam se pobedi i ne bi me to učinilo puno srećnim, naravno svako voli pobedu ali to je nemoguće, ali voleo bih da kažem sve što imam, to je priča koju sad pričam – kazao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading