KARLEUŠA RAZVEZLA JEZIK O SUSRETU CECE I MILICE: "Hoću da idem u njenu emisiju, da je pogledam u oči, ona je OPASNA VAN KAMERA"

Autor:

Zabava

16.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša progovorila o susretu Milice Pavlović i Cece Ražnatović!

KARLEUŠA RAZVEZLA JEZIK O SUSRETU CECE I MILICE: "Hoću da idem u njenu emisiju, da je pogledam u oči, ona je OPASNA VAN KAMERA"

Foto: ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša prvi put je progovorila o koleginicama Milici Pavlović i Ceci Ražnatović, što su svi hteli. Naime, poznato je da je Milica Pavlović gostovala kod Cece u emisiji, u kojoj je čak i spomenula Karleušu. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović i Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša

 

Jelena sada prvi put komentariše, te ističe da bi volela da i ona dobije poziv od Cece Ražnatović, jer bi volela da se nađe sa njom oči u oči pred kamerama, ali je svesna da se to neće desiti.

Foto: printscreen/blic tv

Milica Pavlović i Ceca Ražnatović

 

- Meni je Milica napomenula, rekla mi je da su je zvali, rekla sam da je super ideja, čak mi je i napomenula da Ceca i mene pozove u emisiju ja bih otišla. Volela bih da je gledam pred kamerama, mislim da ona nije taj... Ona je opasna samo van kamera, pred kamerama sam ja opasnija - poručila je Jelena za Kurir.

Podsetimo, Karleuša je tokom jučerašnjeg dana otkrila javnosti da je zvanično potpisala papire za sporezumni razvod braka sa Duškom Tošićem:

Foto: Antonio Ahel/ATA

Jelena Karleuša

 

- Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagadjanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše dece sam ja. “Druga strana” nije imala drugačiji predlog. Iako neki nadasve mudri ljudi kažu da zbog dece bivši supružnici treba da budu u korektnim odnosima, ja ne želim više nikakvu poveznicu niti kontakt sa prethodnim periodom života sem ako je reč o pitanju života i smrti. U tom slučaju ću verovatno i poginuti - navela je Karleuša u svojoj objavi na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading