PRVO OGLAŠAVANJE BRANISLAVA LEČIĆA POSLE UDESA! Izgubio kontrolu nad vozilom, evo u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zabava

15.09.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivno za Republiku!

PRVO OGLAŠAVANJE BRANISLAVA LEČIĆA POSLE UDESA! Izgubio kontrolu nad vozilom, evo u kakvom je sada stanju!

Foto: Printscreen/Wikimedia/Srđan Popović

Glumac Branislav Lečić imao je jutros rano saobraćajnu nezgodu, kada je izgubio kontrolu nad vozilom usled kiše i loših uslova na putu. On je za Republiku otkrio u kakvom je sada stanju, pa nam je objasnio da je povredio lakat leve ruke, ali da je srećom dobro. 

- Na gazeli se sve desilo i sada sam u Urgentnom centru.Ispituju me doktori, pritisak i tako dalje, srce, ultrazvuk i skener, znate već kakva je procedura. Nije ništa strašno, Bogu hvala. Samo sam malo udario lakat leve ruke i auto je ugruvan. Izgubio sam kontrolu nad vozilom, ali je najbolje što nikoga nisam povredio. Znate kako je vreme danas, kiša, malo mi se verovatno zamantalo i pritisak se promenio u glavi, pa je na trenutak to izazvalo sve ovo. Kao da je otišla svest na trenutak - rekao nam je glumac, koji je čekao rezultate analiza u trenutku kada smo ga pozvali. 

Foto: printscreen

Branislav Lečić

 

Inače, kako smo ranije pisali, uoči početka 11. Festivala duodrame u Topoli, organizatorima ove pozorišne fešte stigao je dopis reditelja Luke Jovanova čija je predstava "Zatvaranje ljubavi" (sa Slavenom Došlom i Majom Šušom) Bitef teatra trebalo da otvori festival, u kome se "otkazuje" nastup zbog učešća Branislava Lečića.

Foto: ATA Images

Branislav Lečić

 

- Saznali smo iz objavljenog programa da će se u ovogodišnjoj selekciji Festivala duodrame naći i predstava "Oleana" rađena po tekstu Dejvida Memeta koji govori o muškarcu na poziciji moći kojeg mlada žena optuži za seksualno nasilje. U pomenutoj predstavi igra i glumac optužen upravo za seksualno nasilje od strane nekoliko svojih koleginica koji je, osim toga, nizom javnih nastupa pokazao neprimeren odnos prema pomenutoj temi. Stoga se ovim putem javljamo sa odlukom da se predstava "Zatvaranje ljubavi" povlači iz takmičarske selekcije Festivala. Iz poštovanja prema publici i priči koju želimo da ispričamo, spremni smo da odigramo predstavu revijalno, van programa - rekao je u pismu mladi reditelj.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading