UHAPŠEN ZMAJ OD ŠIPOVA! BRUTALNO PRETUKAO KOMŠINICU, ovo su šok-detalji!

Autor:

Zabava

15.09.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno se oglasio i njegov advokat!

UHAPŠEN ZMAJ OD ŠIPOVA! BRUTALNO PRETUKAO KOMŠINICU, ovo su šok-detalji!

Foto: ATA Images

Zmaj od Šipova

Bivši učesnik rijalitija Ilija Grahovac poznati kao Zmaj od Šipova, uhapšen je jutros zbog sumnje da je pretukao komšinicu u Šipovu u Republici Srpskoj, preneli su pojedini mediji.

Ovu informaciju potvrdio je kasnije i njegov branilac Dušan Tomić.

Ovo je treći put da je policija neosnovano hapsi Iliju Grahovca. Po meni je razlog što se Zmaj zavadio sa vlastima u Šipovu. Navodno, problem je nastao kada su vlasti u Šipovu opstruisali nedavnu sahranu njegove majke i nisu mu dozvolili da drži govor osam sati kako je i planirao. Sutra idem u Šipovo, a sada tražim da se moj klijent Ilija Grahovac odmah pusti na slobodu - rekao je za Kurir advokat.

Foto: youtube.com/printscreen

Zmaj od Šipova

 

Istraga će utvrditi sve detalje ovog nemilog događaja, a ovo nije prvi put da se bivši rijaliti učesnik nađe iz rešetaka.

Foto: Youtube printscreen

Zmaj od Šipova

 

Inače, nekadašnji popularni rijaliti igrač Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, nedavno je doživeo tešku porodičnu tragediju. Naime, Zmaj je izgubio majku, Boju Grahovac, koja je preminula u 91. godni, a oko sahrane se podigla velika prašina. Kako su tada pojavile informacije, telo preminule žene deset dana je ležalo u hladnjači, što je izazvalo različite reakcije u javnosti.

Foto: printscreen/TV Happy

Zmaj od Šipova

 

Naime, zaposleni u pogrebnom društvu potvrdili su da je telo preminule neko vreme bilo u hladnjači, te da je planirano da se sahrana obavi tek posle nekoliko dana. Ova vest je izazvala buru reakcija, a meštani Šipova su se oglasili tvrdeći da bivši rijaliti učesnik od sahrane pravi medijsku senzaciju. Navodno, postojala je sumnja da Grahovac želi da na sahranu dovede veliki broj sveštenika, kao i da je danima vežbao govor koji je spremio za ovaj tužni događaj.

Telo je tu već neko vreme, a u subotu je planirano da se dođe po nju i da je sahrane - rekli su tada za medije iz pogrebnog preduzeća. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading