OVO JE MAJKA ŽELJKA MITROVIĆA: Pojavila se u javnosti, sve oči uprte u nju! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Željka Mitrovića se pojavila na njegov veliki i važan datum!

OVO JE MAJKA ŽELJKA MITROVIĆA: Pojavila se u javnosti, sve oči uprte u nju! (FOTO)

Foto: Republika

Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović, poznat je po svojoj uspešnoj karijeri i uticaju u medijskoj industriji. Međutim, retko se govori o ključnoj ulozi koju je imala njegova majka, Milka Mitrović, u njegovom životu i karijeri. Iako je retko viđamo u javnosti, Milka je bila prisutna na premijeri predstave "Lu" svog sina u teatru "Odeon", gde je svojom elegancijom i prisustvom privukla pažnju.


Milka Mitrović, 84-godišnja majka Željka Mitrovića, važan je stub porodice i ključni oslonac svog sina. Iako fizički ne liče, evidentno je da je veza između njih veoma snažna. Željko je javno isticao koliko mu znači podrška majke, naglašavajući da je ona zaslužna za njegov uspeh. Njena ljubav, podrška i posvećenost porodici često su bili tema njegovih izjava.

Milka je poznata po tome što drži porodicu na okupu, a nedeljni ručkovi koje sprema najviše raduju unuke kada dođu iz inostranstva. Ova porodična tradicija snažno je utkana u njihovu svakodnevicu i predstavlja važan deo porodičnog identiteta.

Foto: Republika

Milica Mitrović i Željko Mitrović

 


Željko Mitrović je tokom svoje dugogodišnje karijere isticao da mu podrška porodice, a posebno majke, predstavlja osnovu za postizanje uspeha. Njegovi medijski uspesi često su povezani sa porodičnim mirom i podrškom, koja mu pruža dodatnu snagu i motivaciju da pobeđuje i niže uspehe.

U svetlu ovih informacija, jasno je da je Milka Mitrović imala značajan uticaj na život i karijeru svog sina, te da je njen doprinos često bio presudan za njegove uspehe. Ovo snažno pokazuje da porodična podrška može imati ključnu ulogu u formiranju ličnosti i ostvarivanju profesionalnih ciljeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading