MODNOG FOTOGRAFA ISKORIŠĆAVALI PARTNERI! Istina o njegovom privatnom životu konačno izašla na videlo!

Autor:

Zabava

14.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milićević je nikad iskrenije pričao o svojoj intimi...

MODNOG FOTOGRAFA ISKORIŠĆAVALI PARTNERI! Istina o njegovom privatnom životu konačno izašla na videlo!

Foto: Instagram.com

Naš poznati modni fotograf Dejan Milićević rekao je u svojoj velikoj ispovesti da dugo nema sreće u ljubavi, kao i da su ga partneri iskorišćavali. On je progovorio i o odnosima u svojoj porodici, te je pričao o razvodu roditelja. 

Još kada je Dejan bio beba, otac je njegovu majku i njega napustio i otišao za drugom ženom. On je ispričao kako je to podneo i u kakvom je odnosu sa očevom novom porodicom. 

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Dejan Milićević

 

Mamu i mene je tata napustio kada sam imao 20 meseci, poželeo je da ima drugi život i živi sa drugom ženom. Sa njom je dobio dva predivna sina, moja dva polubrata, na koju sam jako ponosan. Takođe tata ima sina i iz prvog braka, ja sam iz drugog, živi u Kanadi - započeo je on, pa nastavio: 

Foto: ST/Petar Divac

Dejan Milićević

 

- On se zaljubio u pevačicu, sa kojom je tada radio. Moji su godinu i po dana bili u braku i mislim da su se voleli. On je bio veliki zavodnik, bio je bio švaler.Kada sam otišao u Ameriku, prekinuo sam da imam kontakt i sa polubraćom, ali i sa ocem. Mislim da me je otac voleo, jer me je spajao sa svojom novom porodicom, mojom braćom i odvodio me je na svoje probe jer je bio bubnjar. Odatle se i rodila moja ljubav prema muzici, stvaranju spotova i svemu što danas radim - dodaje Dejan.

Nikada se nisam osetio odbačenim i ignorisanim, jedino što sam trpeo, a da mi je bilo teško, jesu telefonski razgovori. Majka je morala u malom stanu u kojem smo živeli da razgovara tako da se ja pravim da spavam. To su razgovori o neplaćenoj alimentaciji, pa onda vidim nju koja nadoknađuje sve što on kao roditelj nije ispunjavao. 

Foto: ATA Images

Dejan Milićević

 

Na pitanje voditelja o ljubavi i njegovom ljubavnom životu, Dejan je iskreno priznao:

- Toga nema kod mene. Nisam zaljubljen, u koga da budem? Patio sam u ljubavi i to mnogo i sve je bilo neuzvraćeno, iz čiste koristi. Kada počne neka simpatija i odnos ti vidiš šta se kuva u pozadini. Iskorišćavali su me, a na tako jeftinim trikovima ljudi padaju. Ne volim da mi govore "ja te volim" i ta neka ludila, ne mogu mi prodavati nešto što jako dobro znam. Ne pada mi na pamet da se ženim, meni je ovako fenomenalno i ja imam obavezu da trajem - zaključio je Milićević u jednoj emisiji. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading