BEOGRAD PARALISAN! Ove saobraćajnice su danas kritične, nema igla gde da padne! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.09.2024

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pojedinim delovima su ogromne kolone!

BEOGRAD PARALISAN! Ove saobraćajnice su danas kritične, nema igla gde da padne! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Današnje jutro u Beogradu obeležene su saobraćajne gužve na nekoliko ključnih lokacija u gradu. Najveće zastoje vozači su doživeli na mostu Gazela, gde se formirala velika kolona vozila, kao i na Pančevačkom mostu, dok je situacija nešto bolja na Brankovom mostu. Takođe, primećene su gužve na auto-putu, posebno kod Autokomande, što dodatno otežava protok saobraćaja.

Kolone na mostovima i problemi na auto-putu

Vozači su se suočili sa izuzetno velikim kolonama i zastojima duž Takovske ulice, što je dodatno doprinelo haosu u saobraćaju. Ovakva situacija ostavlja vozače u nezavidnom položaju, usporavajući njihovo kretanje i stvarajući dodatne tenzije među učesnicima u saobraćaju.

Relativno slobodan protok na nekim lokacijama

Srećom, nije sve crno, pa tako vozači mogu da odahnu jer nema gužvi na Slaviji i u centru grada. Ipak, manje kolone formiraju se kod Vukovog spomenika, što može izazvati određene poteškoće u brzom i efikasnom kretanju vozila.


U zaključku, saobraćajne gužve u Beogradu danas su prilično izražene, s obzirom na probleme na mostovima, auto-putu i Takovskoj ulici. Vozačima se preporučuje dodatni oprez i strpljenje kako bi bezbedno stigli do svojih odredišta.

Upozorenje AMSS

Povremeno slaba kiša i danas može otežavati vožnju na putevima u centralnim
istočnim i jugoistočnim krajevima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Pored mokrog kolovoza u ovim područjima postoji opasnost od manjih odrona zemlje i kamena, ali se i voda duže zadržava u udubljenjima i ulegnućima. 

Vidljivost je po kiši i mokrom kolovozu uvek slabija, međutim u ovakvim uslovima vožnju dodatno otežava i magla koja je česta pojava u jutarnjim i večernjim satima po kotlinama i dužinom rečnih tokova. Usporen saobraćaj treba očekivati i na mestima gde se obavljaju radovi, navodi AMSS.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading