PRVI MATERIJAL IZ ŠIMANOVACA: Željko Mitrović predstavio novi PROIZVOD! ŠOK! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

10.09.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pinka pokazao prvi prototip novog drona!

PRVI MATERIJAL IZ ŠIMANOVACA: Željko Mitrović predstavio novi PROIZVOD! ŠOK! (GALERIJA)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Željko Mitrović, vlasnik i direktor "Pink Media Group", u okviru promotivne kampanje 30 dana za 30. rođendan televizije Pink, danas je predstavio svoj novi PR-DC proizvod. Radi se o prvom prototipu drona, koji izbacuje projektile na raketno gorivo. Kako je Mitrović istakao, dron, koji nosi naziv "Ikar bombarder", jeftiniji je od bilo kog tenka.

Ekipa portala Republika našla se na licu mesta i donosimo vam prvi materijal iz Šimanovaca.

Inače, Željko je u maju ove godine na Sajmu tehike u Beogradu sumirao utiske o uspehu kompanije PR-DC.

- Veoma sam zadovoljan što IKA 20 napreduje, prikazali smo na Sajmu tehnike i IKA 50, to je naš najveći bobmer, to je jedan od veoma posebnih i jedinstvenih modela, koji nosi 50 i više kilograma u zavisnosti od toga koliko će ostati u vazduhu. I prikazali smo ono što se zove „majka dron“, što je veoma važno jer je to naš dron koji simulira satelit, kojih može biti beskonačno na nebu i od toga koliko ih ima zavisi dolet ostalih satelita jer je on zadužen za radio veze u zoni u kojoj je postavljen. Suštinski, ova tri proizvoda su naši glavni proizvodi, plus kamikaze kojih, videli ste, ima u beskonačnim brojevima. Mi imamo već sedam ili osam potpisanih ugovora, još nismo počeli sa isporukama jer nećemo da budemo učesnici u postojećim sukobima i ratovima, ali smo suštinski spremni sa velikim količinama za isporuke - rekao je on tada.

Republika

Foto: RTV Pink Printscreen

Željko Mitrović na Sajmu tehnike

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading