MILICA PAVLOVIĆ RASKRINKALA GRAND! Progovorila o detaljima koji se tiču ugovora! Evo o čemu više ne ćuti!

Autor:

Zabava

09.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad imate taj ugovor, dobijete pravo od produkcije da ponekad prijavite "plavu svirku, objašnjava pevačica.

MILICA PAVLOVIĆ RASKRINKALA GRAND! Progovorila o detaljima koji se tiču ugovora! Evo o čemu više ne ćuti!

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović proslavila se učeščem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sada je progovorila o sa tamošnjom ekipom, te je otkrila da je bilo stavki u ugovoru o kojima javnost nikako nije bila upućena. 

Kad imate taj ugovor, dobijete pravo od produkcije da ponekad prijavite "plavu svirku". To je svirka za koju kažete "Ova je moja" i "Grand" se tu odriče svog procenta i svega što mu sleduje po ugovoru. Nikada za devet godina nisam imala "plavu svirku". Nikada - priča Milica, pa dodaje:

Foto: Printscreen/Instagram/milicapavlovic

Milica Pavlović

 

- Osećala bih se da izdajem i da ne poštujem ugovor. To je više bilo ovako od strane produkcije, oni su to dozvoljavali ponekad, na godišnjem nivou nekoliko puta. To su koristile skoro sve moje kolege, koliko ja znam, sve. Ja nisam nikad, jer bih se osećala da izdajem produkciju. I tad sam već bila školarac i nastavila sam da budem takva. Umetnik sam u duši. Može mi se da kad pristupam muzici i spotovima, da ja tu malo odletim u svoje neke dugine boje, ali kad su ove ozbiljne stvari u pitanju, volim da se to podvuče i da se sve zna. Vrlo sam poslovna - otkrila je Milica za K1 televiziju.

Foto: Printscreen/Instagram/milicapavlovic

Milica Pavlović

 

Inače, Nikolas Saveljić, zgodni crnogorski vaterpolista i sin Niše Saveljića, u martu ove godine prvi put je javno pokazao svoju novu devojku, zgodnu manekenku Kajlu Vitmir. Kako se tada pisalo, Kajlu je upoznao u Kaliforniji, gde on studira. Kajla ima visinu od 189 centimetara i mnogi su je uporedili sa pevačicom Milicom Pavlović, Saveljićevom bivšom devojkom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading