LOKNE SU NJEN ZAŠTITNI ZNAK: Lidija Vukićević ISPEGLANE i KOVRDŽAVE KOSE nije ista osoba (ŠOK-FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica veoma drži do svog fizičkog izgleda.

LOKNE SU NJEN ZAŠTITNI ZNAK: Lidija Vukićević ISPEGLANE i KOVRDŽAVE KOSE nije ista osoba (ŠOK-FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Glumica Lidija Vukićević (61) poznata je po svom besprekornom izgledu i karakterističnoj kovrdžavoj kosi koja ju je godinama krasila.

Međutim, nedavno je izazvala pravu buru reakcija na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju sa skroz ispravljenom kosom, upotpunjenu crvenim pramenovima.

Fanovi su bili oduševljeni ovom promenom i nisu krili svoje oduševljenje, komentarišući kako je Lidija i dalje jednako lepa i privlačna.

 

Lidija je istakla da je ponosna na svoj izgled i da veoma vodi računa o svom zdravlju i liniji. Ona ističe da je kroz promenu načina ishrane postigla značajne rezultate i vratila se svojoj težini iz vremena kada je snimala seriju "Bolji život".

Glumica ističe da je ključ njenog mladolikog izgleda i dobre forme u tome što uvek osluškuje svoje telo i prilagođava svoj način života u skladu sa tim.

- U poslednje vreme sam promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja - otkrila je Lidija za Hello i dodala:

- Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo!

Ponosna na svoje postignuće, Lidija ističe da je veoma srećna zbog vraćanja svoje nekadašnje težine i izgleda, te da je oduševljena što se oseća sjajno u svojoj koži i može da uživa u svakom trenutku. Njen primer pokazuje da zdrav životni stil i pravilna ishrana mogu imati značajan uticaj na izgled i osećaj zadovoljstva u svakodnevnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading