GLUMICI VERENIK PUCAO U GLAVU, PA SE UBIO: Ivana je preživela veliku traumu, a ovo što u mini bikiniju radi u bašti je šokiralno mase (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panazalovićeva je nakon svega uspela da se vrati u normalu i nastavi dalje.

GLUMICI VERENIK PUCAO U GLAVU, PA SE UBIO: Ivana je preživela veliku traumu, a ovo što u mini bikiniju radi u bašti je šokiralno mase (FOTO)

Foto: Instagram -Ivana Panzalovic

Glumica Ivana Panzalović, kojoj je pre nekoliko godina verenik pucao u glavu, a zatim izvršio samoubistvo, čudom je preživela, a nakon velike traume, nekako uspela da se vrati u normalu i nastavi dalje.

Ona je sada pokazala koliko je vešta sa baštenskim poslovima, a sve je iznenadilo što je živu ogradu orezivala u minijaturnom bikiniju.

Naime, glumica je podelila fotografiju na kojoj u veoma izazovnom izdanju električnim trimerom sređuje dvorište, dok su ispod njene objave počeli da pljušte komentari tipa:

- "Sestro slatka, koliko njih sad želi da preskoči ogradu!"

 

 

Podsetimo, Ivanin život obeležila je velika trauma koju je doživela 2017. godine kada joj je tadašnji verenik pucao u glavu.

Nakon hitne operacije i meseci oporavka, Ivana se vratila svom svakodnevnom životu i poslu, ne osvrćući se previše na traumatično iskustvo koje je preživela.

Ona je nedavno progovorila o tome i otkrila da je u jednom momentu morala da potraži stručnu pomoć, kako bi sve prevazišla i vratila se normalnom toku života.

- Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena - priznala je glumica i dodala da je išla i na psihoterapiju:

- Naravno da sam imala i pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading