ODŽAKLIJEVSKA I ČORBA SU KRILI VEZU, SVE JE PRŠTALO OD EMOCIJA: Pevačica otkrila sve o najvećoj ljubavi Bore Đorđevića!

Autor:

Zabava

08.09.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić javno otkrila tajnu čuvanu 50 godina, te se izvinila koleginici što je progovorila posle toliko vremena

ODŽAKLIJEVSKA I ČORBA SU KRILI VEZU, SVE JE PRŠTALO OD EMOCIJA: Pevačica otkrila sve o najvećoj ljubavi Bore Đorđevića!

Foto: ATA Images

Legendarni roker Borisav Bora Đorđević ispraćen je na večni počinak i sahranjen uz sve počasti u Aleji zaslužnih građana u rodnom Čačku.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika, E-Stock

 

Tim povodom na televiziji Pink gostovale su neke Čorbine kolege i astrolozi koji su govorili o njemu, a u jednom momentu pevačica Maja Nikolić je iznela dugo čuvanu tajnu u vezi s rokerom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

 

Naime, Maja Nikolić se izvinila u emisiji koleginici Maji Odžaklijevskoj, kod koje je i živela, i otkrila tajnu dugu 50 godina o njenoj i Borinoj vezi, a Maja je bila njegova najveća ljubav, kojoj je pisao i pesme.
- Majo, oprosti mi što ću da kažem sad ovu tajnu dugu preko 50 godina. Maja Odžaklijevska je bila njegova velika ljubav kad su bili baš mladi, on onako visok, zgodan, a ona sa svojih 1,55, bili su parekselans par. Sve je prštalo od emocija i ljubavi između njih dvoje. Pesmu "Neke su žene pratile vojnike" je posvetio njoj - rekla je Nikolićeva i dodala
- Bora je bio hodajuća emocija, njega je čekala povorka devojka gde god bi se pojavio. On bi obično putovao autom, a iza njega bi išao šleper pun opreme. Kad bi stali i on izašao, kolona devojaka bi se sjatila oko njega - zaključila je Maja. 

Foto: printscreen youtube/RED Tv

 

 


Odžaklijevska: Dobar deo života provela sam s Borom 
Maja Odžaklijevska u razgovoru za TV Prva otkrila je neke pojedinosti u vezi s Borom, te njihov odnos nazvala prijateljskim.
- Provela sam dobar deo života družeći se s Borom. Pamtiću sve one pesme koje je napisao za album "Kost u grlu". Saradnja s njim je bila savršena, imam hit koji se zove "Ti si moj sledeći promašaj", to je Bora napisao, u analima je svih realističnih pesama koje je on inače pisao. Bora je bio narodski čovek i kroz pesme je izražavao sve ono što je i narod osećao - zaključila je Maja Odžaklijevska. Maja je otkrila i da je Bora njoj u povoju karijere rekao: "Znaš, ja ću biti jako popularan" i ona je verovala u to.


Bora i Maja su se upoznali još u periodu kada je nastala Riblja čorba, a ona se prisetila kada je Bora trebalo da dovede novog člana, radilo se o Bajagi.
- Sećam se, govorio je da ima dečka koji će se sigurno dobro uklopiti i da je veliki talenat jer je perspektivan, to je bio Bajaga. Nikad neću zaboraviti rumene i crvene obraščiće Bajage kada je ušao u grupu - dodala je čuvena pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading