DŽIDŽA DONELA ŠOK-ODLUKU! Evo šta je izjavila ćerka Dragana Stojkovića Bosanca! Mnogi misle da je sve samo farsa!

Autor:

Zabava

07.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj emisiji, Aleksandra je otvorila vrata svoje prošlosti, otkrivajući detalje odrastanja u porodici s jasno postavljenim granicama i kontrolom.

DŽIDŽA DONELA ŠOK-ODLUKU! Evo šta je izjavila ćerka Dragana Stojkovića Bosanca! Mnogi misle da je sve samo farsa!

Foto: Republika.rs

Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža, nedavno je završila Muzičku akademiju, nakon čega je izjavila da bi volela da se bavi poslom muzičkog producenta ili urednika na televiziji. Ističe da joj je važno da radi ono što voli i za šta se školovala, a ne toliko visina plate. Takođe, otkriva da je na fakultetu uspela da ostane anonimna, čime je izbegla protekciju koja bi mogla da dođe kao privilegija rođenja u poznatoj porodici.

Foto: Republika.rs

Aleksandra Stojković

 

Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!" - ispričala je pre par meseci kroz smeh Džidža i objasnila da bi volela da radi kao muzički producent.

Foto: ATA Images

Aleksandra Stojković i Dragan Stojković Bosanac

 

U jednoj emisiji, Aleksandra je otvorila vrata svoje prošlosti, otkrivajući detalje odrastanja u porodici s jasno postavljenim granicama i kontrolom. Ističe da nikada nije smela da prespava kod drugarice, a kašnjenje je bilo strogo kažnjavano. Ova stroga pravila i dalje prate njen život, čak i kada je postala samostalna. Takođe, otkriva da je bila emotivno pogođena očevim kritikama tokom takmičenja u Zvezdama Granda, ali ističe da bi volela da ima brak poput roditeljskog, koji je izgrađen na ljubavi iz srednje škole i opstao kroz godine.

Foto: Republika.rs

Aleksandra Stojković

 

Uz želju za ozbiljnim poslom i težnju ka samostalnosti, Aleksandra Stojković Džidža pokazuje da je spremna da korača u svet odraslih s jasno definisanim ciljevima i željom za ličnim i profesionalnim uspehom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading