EVO KADA ĆE BORINO TELO STIĆI U SRBIJU! Oglasio se pevačev prijatelj i otkrio detalje sahrane!

Autor:

Zabava

04.09.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica radi na papirima, kaže Borin prijatelj.

EVO KADA ĆE BORINO TELO STIĆI U SRBIJU! Oglasio se pevačev prijatelj i otkrio detalje sahrane!

Foto: Republika.rs

Roker Bora Đorđević, frontmen legendarne grupe "Riblja Čorba", preminuo je danas u 72. godini u bolnici u Ljubljani, a kako je Republika već pisala on će biti sahranjen u rodnom Čačku. Menadžer Bane Obradović oglasio se s novim informacijama u vezi sa poslednjim ispraćajem Bore Čorbe i rekao da će telo uskoro biti prebačeno za Srbiju.

- Čuo sam se sa porodicom, radi se na papirima. Ne zna se još uvek kada će njegovo telo biti prebačeno za Srbiju - otkrio je Obradović za "Blic".

- On je još svojim delima je ostavio neizbrisiv trag, neka mu je laka zemlja - rekao je kratko Bane koji je sve vreme neutešno plakao.

Republika

Foto: Tanjug/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

1952-2024.

Nakon Baneta oglasio se i Borin porodičan prijatelj te nam je rekao da je porodica slomljena, ali da i pored toliko bola daju sve od sebe da Borino telo što pre stigne u Srbiju.

- Šta da vam kažem, najtužnije jutro u mom životu. Sa Borinom porodicom sam stalno u kontaktu. Rade na tome da Bora bude dopremljen u Srbiju i da bude sahranjen u njegovom voljenom Čačku. Ne zna se tačno kada će biti sahrana, ali čim telo stigne ovde znaće se, do vikenda bi trebalo, ali ćemo videti, sve zavisi od papira. Poslednja želja će mu biti ostvarena, biće u Čačku njegovo telo. 

Republika

Foto: ATA images, Ognjen Bogdanović

 

Bora je poslednjih dana bio priključen na kiseonik nakon što mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo. Njegov menadžer otkrio je nedavno da je Bora smešten u bolnicu u Ljubljani, a muzičar je jednom prilikom otkrio da je dugi niz godina imao problema sa plućima.

Ova vest je potresla muzičku scenu i fanove širom regiona, a Bora će ostati upamćen po svojoj neponovljivoj muzici i uticaju koji je imao na domaću rok scenu.

Bora Đorđević ostavio je neizbrisiv trag u istoriji jugoslovenske i srpske muzike, svojim autentičnim stihovima, energičnim nastupima i nepokolebljivim stavom. Njegovo delo će zauvek ostati kao deo muzičke baštine, a njegova ličnost će biti upamćena kao simbol slobode i bunta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading