BORA KUPIO KUĆU PRED SMRT! Roker u njoj proveo samo tri dana!

Autor:

Zabava

04.09.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva, Bora Đorđević neposredno pred smrt kupio svoju oazu mira.

BORA KUPIO KUĆU PRED SMRT! Roker u njoj proveo samo tri dana!

Foto: e-stock

Vest o smrti Borisava Bore Đorđevića, legendarnog frontmena grupe "Riblja čorba", potresla je javnost širom regiona. Poznati roker preminuo je u 72. godini u KBC Ljubljana, gde je bio hospitalizovan zbog hronične opstruktivne bolesti pluća, s kojom se dugo borio. 

Prema rečima menadžera grupe, obdukcija neće biti rađena, a Bora će biti sahranjen u rodnom Čačku, kako je i sam želeo.

Foto: e-stock

Bora Đorđević

 

Kako portal Republika sada saznaje, slavni roker kupio je ranije kuću na Avali, koju je potom adaptirao po svojoj želji i ukusu, a u kojoj je zbog progresivne bolesti, uspeo da provede samo nekoliko dana.

Foto: Facebook.com pritnscreen

Bora Đorđević pred smrt kupio kuću na Avali

 

- Svi znaju koliko je Bora voleo prirodu. Svaku priliku je koristio da odmara pored vode, da se okupi sa prijateljima pore reke ili da ode na planinu. Sin mu živi na planini, a on je na nekoliko lokacija sanjao o tome da ima vikendicu. Kako je uvek voleo mir, pazario je i kuću na Avali, ali tamo nije stigao da odlazi često. Proveo je maltene tri dana, sredio je bio po svom ukusu, ali je kasnije bolest počela da uzima danak, i sve je ostalo tamo zapušteno - otkrio je za naš portal izvor blizak rokeru, ali je insistirao da mu ne objavljujemo ime. 

Foto: ATAImages

Bora Đorđević preminuo je danas u Sloveniji

 

Podsećamo, Inače, kako smo uspeli da uočimo na licu mesta, nekadašnji stan Borine porodice, smešten na samo par minuta hoda od centra Čačka, svedoči o njegovim skromnim počecima. Simbolično nazvan "Borba", stan je bio mesto gde je mladi Bora zapisivao svoje prve stihove, a ime zgrade se provlačilo kroz njegove pesme čitavu njegovu karijeru. Iako se izgledom nije mnogo promenio tokom pedeset godina, ovo mesto je postalo simbol Borinog detinjstva i početaka u muzici.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading