SLIKA BORE ČORBE IZ MLADOSTI! Ovako je roker izgledao u vreme kad je bio najveći buntovnik!

Autor:

Zabava

04.09.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak čuvenog rokera je mnoge ostavio u suzama...

SLIKA BORE ČORBE IZ MLADOSTI! Ovako je roker izgledao u vreme kad je bio najveći buntovnik!

Foto: Republika.rs

Proslavljeni rok muzičar Borisav Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, preminuo je danas u 72. godini u KBC Ljubljana nakon teške borbe sa hroničnom opstruktivnom bolesti pluća.

Decenijama je bio na muzičkoj sceni, gde je ostavio trag kao autor brojnih hitova, ne samo za svoju grupu "Riblja čorba", već i u saradnji sa kolegama i prijateljima.

Sada je isplivala fotografija iz vremena kada je Bora bio mlad, pa je to nateralo mnogima suze na oči, budući da se sporna slika retko viđa. 

 

Foto: Privatna arhiva

Bora Đorđević, slika iz školskih dana sa drugarima

Đorđević je iza sebe ostavio tri braka, iako je malo falilo da ta brojka bude veća. Naime, Maja Jovanović, nekadašnja Borina verenica otkrila je svojevrmeno detalje o njihovoj veridbi pred rokerov odlazak u vojsku, a zatim i o iznenadnom raskidu.

 

 

- Čak sam i pokušala da se prisetim svega toga nekoliko puta tokom svih ovih godina, kako je to sve izgledalo to naše upoznavanje i ti neki prvi trenuci. U svakom slučaju, jedino čega se ja sećam kao trenutka je da se ja budim ujutru, moj brat dolazi u sobu i ja mu kažem: "E, znaš šta, ja sam se verila". I čini mi se da je to urađeno sa onim od ključeva... Ono što povezuje ključeve. E, to je trebalo da izigrava prsten. On je sutradan otišao u vojsku i mi smo nadalje krenuli da se dopisujemo - rekla je Maja u pomenutom dokumentarnom filmu, te nastavila:

Foto: republika.rs

Bora Đorđević

 

Tih nekoliko sličica koje imam, baš sam to pogledala pre neki dan… E, sad jedna od fotografija je da ja stojim sa strane i gledam u Boru koji je u vojničkoj uniformi, nasmešen i onako lep kakvim ga je Bog dao, a pored njega su neke dve devojčice. One su tu došle, videle su zvezdu. Ej, došao u Doboj neko ko je snimio ploču! I vidim se ja na toj slici kako gledam sve to nekim strašnim pogledom. Ja se zaista toga ne sećam. Ali, eto, takva je situacija bila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading