BORA ČORBA DOŽIVEO NERVNI SLOM U PARIZU: Evo šta mu se desilo pa je načisto poludeo! CELU POLICIJU DIGAO NA NOGE

Autor:

Zabava

04.09.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krađa se desila u hotelu u Parizu 2018, a frontmen Riblje čorbe slučaj je odmah prijavio policiji, koja je lopova ubrzo uhapsila.

BORA ČORBA DOŽIVEO NERVNI SLOM U PARIZU: Evo šta mu se desilo pa je načisto poludeo! CELU POLICIJU DIGAO NA NOGE

Foto: e-stock

Bora Čorba, koji je jutros preminuo u ljubljanskoj bolnici, svojevremeno je doživeo nervni slom kad mu je nepoznati muškarac ukrao torbu u kojoj je, pored ličnih dokumenata, bila i sveska s pesmama koje je napisao.

Naime, krađa se desila u hotelu u Parizu 2018.godine, a frontmen Riblje čorbe slučaj je odmah prijavio policiji, koja je lopova ubrzo uhapsila.

-Ta sveska mi je najvažnija stvar koju imam. Poludeo sam kad su mi na recepciji hotela rekli da je baš moja tašna ukradena. I dalje ne mogu da shvatim da neko može da odnese tašnu s recepcije. Od svega što sam imao u toj torbi ništa nije vredno kao ta sveska- rekao je Bora i otkrio kakav je ishod ove pljačke: 

- Budući da se tamo takve stvari odmah rešavaju, policija je na osnovu video-snimka brzo pronašla lopova. Kada sam video ko mi je ukrao tašnu, pomislio sam da traži neku vrednu stvar. Njemu ta sveska ne treba, a meni je sve", kaže Bora. Sveska mu je vraćena i u knjizi „Pusto ostrvo“ nalaze se pesme iz te sveske.

O njegovoj svesci sa pesmama, danas je progovorila je i glumica Ivana Mihić, koja kaže da će ga po njoj pamtiti.

- Sa čudesnim Borom sam se poznavala pre svega profesionalno. Komponovao je muziku za film "Uslovna sloboda" Miroslava Živanovića u kome sam igrala te smo se često družili na snimanju u Belanovici gde je film sniman. Producent filma bio je sjajni glumac Tihomir Arsić koji je bio veliki Borin prijatelj. Borinim odlaskom oni su i sada negde zajedno u nekom stvaralačkom zanosu s obzirom da nas je i Tihomir nenadano napustio pre nekoliko godina. Boru ću pamtit pored sveg njegovog veličanstvenog muzičkog stvaralaštva i po jednoj sveščici koju je uvek sa sobom nosio i u kojoj je beležio stihove ili misli svojih trenutnih inspiracija. Umeo je i da ih izlaže i rado ih je govorio pred onima sa kojima je sedeo na druženjima gde god da se nalazio. Oči njegove uvek su gorele jer mu je duša bila živo radoznala - rekla je Ivana za Kurir. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading