"ANĐLE NAŠ BRATE, TUGA NAS JE SLOMILA": Potresna poruka Đuleta Van Goga RASPLAKALA Srbiju!

Autor:

Zabava

04.09.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi popularnog benda oprostili su se od Bore Đorđevića na Instagramu.

"ANĐLE NAŠ BRATE, TUGA NAS JE SLOMILA": Potresna poruka Đuleta Van Goga RASPLAKALA Srbiju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni Bora Đorđević preminuo je danas u 72. godini u bolnici u Ljubljani, a od velikog rokera oprašta se javna scena Srbije. 

- Bora Đorđević je bio i zauvek će ostati sinonim za rokenrol - rekao je Tanjugu Zvonimir Đukić Đule, frontmen rok sastava Van Gog povodom smrti frontmena grupe "Riblja čorba".

Članovi benda Van Gog oprostili su se od Bore potresnom porukom, koja je objavljena na zvaničnoj Instagram stranici grupe. Reči koje su Đule i ekipa benda uputili preminulom rok muzičaru rasplakale su njihove pratioce na mrežama.

- Tuga nas je slomila! Danas nas je napustio jedan od najboljih, umetnik "zlatnog pera", svetionik i obeležje jedne muzičke epohe, naš brat Bora Čorba! Boki, mirno putuj tvoje će delo ostati sadašnjim generacijama kao putokaz za večnost, a nekim novim klincima, zalog za budućnost! Hvala ti za sve...neka ti je laka zemlja anđele naš brate - napisali su članovi benda Van Gog uz emotikone srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VAN GOGH (@musicvangogh)

 

Mnoge poznate ličnosti uputile su poslednje reči Bori Đorđeviću, koji će biti sahranjen u rodnom Čačku. Njegovo telo biće preneto iz Slovenije u Srbiju, a detaljnije informacije o ispraćaju slavnog muzičara još nisu poznate.

Ja za sebe kažem da sam Čačanin, ali na privremenom radu, svi ćemo se mi jednom vratiti ovde pod Jelicu. Čačak treba da bude prestonica kulture jer ima Točka, jer ima mene i mnoge druge ljude iz sveta muzike, ima sportsku kulturu Mišovića, Kičanovića, Obradovića, i još koliko njih, da nekoga ne zaboravim sada, imamo celu reprezentaciju, pa recite mi koji drugi grad ima tako nešto - govorio je Bora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading