OVO SU SVI NOVITETI NA PINKU! Željko i Milica Mitrović najavili novo lice televizije! Jedna vest posebno obradovala gledaoce! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od ključnih novosti je povratak voditeljke Marijane Mićić na malim ekranima.

OVO SU SVI NOVITETI NA PINKU! Željko i Milica Mitrović najavili novo lice televizije! Jedna vest posebno obradovala gledaoce! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović, zajedno sa suprugom Milicom Mitrović, najavio je novu televizijsku sezonu sa mnogim promenama. Čelnici ružičaste televizije su danas, 3. septembra, priredili žurku i druženje sa pripadnicima sedme umetnost povodom predstavljanja nove televizijske šeme.

Tokom ovog događaja, najavljena je jedna zanimljiva novost - uvođenje potpuno novog kviza na RTV Pink-u.

Foto: ST/Dragan Kadić

Željko Mitrović

 

Jedna od ključnih novosti je povratak voditeljke Marijane Mićić na malim ekranima.

Mitrovići su odlučili da za svoj novi projekat, kviz "Otpis", vrate staro lice RTV Pink-a, dajući priliku Marijani Mićić da ponovo zablista na televiziji. Ovaj kviz ima jedinstven koncept, gde takmičari imaju priliku da se bore za nagradu koja će im omogućiti otplatu njihovih dugova banci, oslobađajući ih tako finansijskih tereta.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Mitrović

 

Željko Mitrović istakao je da su svi formati manje-više novi, ali je posebno istakao kviz "Otpis" kao veoma značajan projekat.

Ovaj kviz predstavlja inovativni korak na domaćoj televizijskoj sceni, pružajući takmičarima priliku da se oslobode tereta duga banci, uz podršku RTV Pink-a. Emitovanje ovog zanimljivog kviza počinje u prvoj nedelji oktobra.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica i Željko Mitrović 


Očekuje se da će novi projekti i promene na RTV Pink-u privući pažnju publike i uneti osveženje u televizijsku ponudu, a kviz "Otpis" sigurno će privući pažnju gledalaca svojim inovativnim pristupom i humanitarnim elementom.

Pored toga, bilo je i reči o rijaliti programima Elita 8, kao i rijalitiju Farma koji takođe uskoro startuje na Pink televiziji. Oba rijalitija donose razne novine, a Farma će se emitovati na NARODNA TV, što će gledaocima doneti i brojne zanimljivosti. 

Elita je inače dostigla sedam milijardi pregleda i zato je proglašena za najgledaniji mladi rijaliti ikada. Farma počinje 28 septembra i onaj ko ispadne iz Elite moraće da obavlja razne poslove u ovom formatu, kako bi dobio mogućnost da se vrati nazad. 


BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading