OVA VODITELJKA ĆE BITI OPET NA PINKU! Željko i Milica Mitrović saopštili nove informacije! Mnogi se obradovali što će je ponovo gledati!

Autor:

Zabava

03.09.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi formati su manje-više novi. Ali ću samo izvući nekoliko novih, koji su meni veoma značajni.

OVA VODITELJKA ĆE BITI OPET NA PINKU! Željko i Milica Mitrović saopštili nove informacije! Mnogi se obradovali što će je ponovo gledati!

Foto: ST/Dragan Kadić

U novoj televizijskoj sezoni i programskoj šemi, koja uskoro startuje na televiziji Pink, supružnici Željko i Milica Mitrović pored ostalog najavljuju uzbudljivu novinu - kviz pod nazivom "Otpis", koji će voditi Marijana Mićić. Ovaj kviz donosi inovativan koncept u kojem se takmičari bore za nagradu koja im omogućava da otplaćuju svoje dugove prema banci.

Foto: ST/Dragan Kadić

Željko Mitrović

 

Kako je istakao Željko Mitrović, osnivač televizije Pink, "Otpis" je format koji se ističe svojom originalnošću i zanimljivošću. Ideja iza ovog kviza nije samo zabava, već i promovisanje pažnje i solidarnosti među ljudima, te oslobađanje pojedinaca od finansijskih tereta.

Foto: ST/Dragan Kadić

Željko i Milica Mitrović

 

Svi formati su manje-više novi. Ali ću samo izvući nekoliko novih, koji su meni veoma značajni. To je nešto što misli da je jako zanimljivo, kao na početku kada sam govorio o pažnji i solidarnosti koja mora biti izražena u svim našim akcijama, ne samo programskim nego i na nivou grupe. Tako smo napravili jedan kviz koji se zove "Otpis", on će za svoj cilj imati mogućnost da se neko bori za nešto, a to nešto je otpisivanje duga u banci. Mi ćemo preuzeti njegov dug, odnosno isplatićemo njegov dug u banci i on će da bude slobodan čovek. Neće više biti u ropstvu banke, ali naravno ako pobedi - rekao je Željko Mitrović, danas na pres konferenciji, kada je predstavljena nova programska šema sa svim detaljima i projektima. 

Foto: ATAImages

Marijana Mićić

 

Osim što je otkrio detalje o samom kvizu, Željko Mitrović je najavio da će emitovanje ovog uzbudljivog formata započeti u prvoj nedelji oktobra. Ovo je svakako vest koja će privući pažnju gledalaca, a posebno onih koji su zainteresovani za novi i inovativni televizijski sadržaj.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading