APLAUZI, OVACIJE I NIKAD SREĆNIJI POVRATAK U ŠKOLU! Željko Mitrović napravio neverovatno iznenađenje za svoje drugare iz Zvečanske, ali TO NIJE SVE!

Autor:

Zabava

03.09.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija pod imenom „Povratak u školu" danas se realizovala u Domu Jovan Jovanović - Zmaj u okviru koje je Željko Mitrović pripremio pakete školskog pribora za mališane iz sedam beogradskih domova.

APLAUZI, OVACIJE I NIKAD SREĆNIJI POVRATAK U ŠKOLU! Željko Mitrović napravio neverovatno iznenađenje za svoje drugare iz Zvečanske, ali TO NIJE SVE!

Foto: J Simonović

U Domu Jovan Jovanović - Zmaj, Mitrović je proslavio sa mališanima početak nove školske godine.Znajući kolko je svaki novi početak važan, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, odlučio je danas da iznenadi svoje klince - sa donacijom školskog pribora u vrednosti od više desetina hiljada evra za decu školskog uzrasta iz svih sedam beogradskih domova i priredi im nezaboravan doček nakon prvog školskog dana.

Foto: J Simonović

Željko Mitrović

 

Akcija pod imenom „Povratak u školu" danas se realizovala u Domu Jovan Jovanović - Zmaj u okviru koje je Željko Mitrović pripremio pakete školskog pribora za mališane iz sedam beogradskih domova, koji sadrže - rančeve, pernice, pribor za likovno, sveske, gumice, olovke, lenjire, kolaž papire...ali i naravno neizostavni džeparac koji uvek izazove najveće oduševljenje kod klinaca.

Foto: J Simonović

Željko Mitrović

 

Na proslavi je prisustvovao najveći broj dece školskog uzrasta iz svih beogradskih domova.

Foto: J Simonović

Željko Mitrović

 

"U Dom Jova Jovanović - Zmaj doneli smo pun kamion potrepština za školu. Kao mali, uvek sam se radovao polasku u školu, ne samo zbog nove školske godine, nego što sam tada dobijao džeparac. I ja sam to isto uradio, klincima sam doneo džeparac kojem su se i više obradovali nego školskom priboru.

Foto: J Simonović

Željko Mitrović

 

U sklopu naše čuvene akcije 30 događaja - za 30 dana, povodom 30 godina Pinka, imaćemo 10 humanitarnih akcija ovog tipa. Početkom sledeće godine planiram osnivanje fondacije koja će se zvati "Dečija akademija nauke i umetnosti". Ona će sponzorisati i pomagati decu koja imaju dobre ocene i koja postižu dobre rezultate na različitim takmičenjima. Vidimo se na humanitarnom balu za ovu i
mlađu dečicu, na kome ćemo održati aukciju njihovih umetničkih radova.
" - rekao je Mitrović. Kao i svaki put kada se Željko pojavi - klinci su ga dočekali aplauzom i ovacijama, a neizostavni selfiji sa vlasnikom ružičaste imperije ni ovog puta nisu izostali.


Željko je sem druženja i darivanja organizovao matine na kome je muziku birao Dj Munja - poznati Dj.

Foto: J Simonović

Željko Mitrović

 

Mnoštvo prigodnih aktivnosti do sada, kao i njihov zajednički rođendan koji je sada već postao tradicionalan događaj, ih je približilo i izgradilo čistu emociju. Uprkos obavezama i događajima koje ga očekuju povodom tri uspešne decenije rada TV PINK, Mitrović
je poželeo da ovaj dan posveti svojim klincima, jer je svestan koliko su ljubav i pažnja značajni za ova mlada bića - kao i neizostavna poruka da nisu sami.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading