DŽEJLI RAMOVIĆ OTKAZAN KONCERT U HRVATSKOJ! Policija upala u diskoteku pred početak tezge, pa sve odmah odloženo!

Autor:

Zabava

03.09.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila redovnu kontrolu i utvrdila da nedostaju potrebni dokumenti za ovaj događaj.

DŽEJLI RAMOVIĆ OTKAZAN KONCERT U HRVATSKOJ! Policija upala u diskoteku pred početak tezge, pa sve odmah odloženo!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Džejla Ramović

Nastup koji je mnogi nestrpljivo iščekivali, nažalost, nije se desio. Džejla Ramović trebalo je 31. avgusta da održi koncert u Omišu, ali je policija sprečila ovaj događaj tik pred samu svirku. Ulaznice za ovaj događaj bile su cenjene oko 20 evra, ali publika je ostala uskraćena za ovaj muzički spektakl.

Prema izveštaju splitske policije za Dalmacija Danas, vlasnik lokala nije imao neophodne dozvole za organizaciju koncerta stranog državljanina.

Foto: instagram.com

Džejla Ramović

 

Policija je obavila redovnu kontrolu i utvrdila da nedostaju potrebni dokumenti za ovaj događaj. Kako bi sprečila kršenje zakona, policija je odlučila da zabrani nastup i obavesti organizatora o neophodnim koracima za dobijanje potrebnih dozvola.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Džejla Ramović

 

- Policijski službenici su, na osnovu javne rasprave da će biti održan koncert stranog državljanina za kojeg se sumnja da nema prethodnu dozvolu za rad ili potvrdu o radu, obavili potrebne razgovore sa odgovornim licem i obavestili organizatora o postupku da je potrebno da se traži potrebno odobrenje i potvrda o prijavi rada kada se državljani trećih zemalja angažuju na rad i da ga obavesti o pravnim posledicama ukoliko blagovremeno ne pribavi potrebne dozvole. Dakle, u konkretnom slučaju policijski službenici su poduzeli potrebne mere i radnje kako bi se sprečilo kršenje zakona, te nije bilo potrebe za poduzimanjem daljnjih mera i radnji iz nadležnosti policije - objašnjavaju iz splitske policije za Dalmacija Danas.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Džejla Ramović

Džejla Ramović već je imala nastupe u ovom lokalu prethodnog leta, te je bila čest gost. Njeni nastupi su uživali veliku popularnost među publikom, te je ova odluka policije iznenadila mnoge obožavaoce pevačice.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading