ISPOVESTI: U Hrvatskoj su me napadali zbog četničkih pesama! Ksander progovorio o vraćanju sa granice, pa spomenuo i Severinu!

Autor:

Zabava

02.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu video Ispovest pogledajte na našem Jutjub kanalu Republika TV

Otkako je stupio na muzičku scenu Aleksandar Misojičić, javnosti poznat kao Ksander skrenuo je pažnju na sebe energijom, stajlingom, a od nedavno ovu mladu zvezdu Granda najviše vole i pozivaju da nastupa u Bugarskoj. Srpski Maluma kako ga tamo zovu rame uz rame često zabavlja bugare sa Teom Tairović, ali  i starijom gardom poput Lepe Brene, Kebe.

 Kako se često pojedinim pevačima pominju zabrane ulaska u određene zemlje, Ksander je otkrio da je nedavno imao situaciju kada su mu Hrvati zamerili što je pevao srpske pesme. 

Republika

Foto: Republika

 

Ksander nije ostao dužan ni hrvatici Severini koja se nedavno žalila na odnos graničara prema njoj, pa priznao da i njega i njegove kolege takođe "trkeljišu" na graničnim prelazima, pa podelio i svoje iskustvo

Foto: Republika

 

U svojoj Ispovesti za Republiku Ksander je bez dlake na jeziku progovorio o poznatom snimku sa Jelenom Karleušom tokom muzičkog takmičenja, a njegova floskula " Karli imaš dobar batak"  vinula ga je u sami vrh najgledanijih virala na društvenim mrežama, ali i o tome ko više kiti na nastupima, muškarci ili žene. Anu Bekutu izdvojio kao damu na estradi od koje je najviše naučio. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading